Vyhlásené obstarávanie

Telekomunikačné služby pre SP


Detaily obstarávania

Zdroj:
UVO Vestník
Obstarávateľ:
Sociálna poisťovňa, ústredie
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
8 783 800,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64200000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
26. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
28. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
ul. 29. augusta č. 8 a 10, Bratislava
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. a)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukazuje svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť zoznamom poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona. Minimálna požadovaná úroveň štandardov a doklady a dokumenty, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona: i. Uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb rovnakého alebo porovnateľného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce tri (3) roky od vyhlásenia verejného obstarávania, kumulatívne vo finančnom objeme min. 4 000 000,00 Eur bez DPH. Za dodávku tovaru rovnakého alebo porovnateľného charakteru ako je predmet zákazky sa považuje poskytnutie telekomunikačných služieb. Verejný obstarávateľ bude zo zoznamu služieb akceptovať len tie časti, ktoré boli poskytnuté v tzv. rozhodnom období, tzn. poskytnuté služby za predchádzajúce tri (3) roky od vyhlásenia verejného obstarávania. V prípade, ak poskytnutie služieb, ktorými uchádzač preukazuje splnenie tejto podmienky účasti boli poskytnuté členom skupiny dodávateľov, resp. členom združenia alebo subdodávateľom, uchádzač uvedie rozsah referencie/zákazky/projektu/plnenia realizovaný samotným členom skupiny dodávateľov, resp. členom združenia alebo subdodávateľom.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia celková cena za predmet zákazky v eur s DPH. Cena pozostáva z: Ceny za celý predmet zákazky bez DPH EUR DPH EUR Ceny za celý predmet zákazky vrátane DPH EUR Uchádzač na samostatnom liste predloží vypracovaný návrh na plnenie kritérií určených verejným obstarávateľom na vyhodnotenie ponúk, pričom musí platiť, že uvedený údaj týkajúci sa kritéria - cena musí byť zhodný s údajom uvedeným v návrhu zmluvy. Tento list musí byť podpísaný uchádzačom. Formulár návrhu na plnenie kritérií sa nachádza v prílohe č. 1 časti A3 súťažných podkladov. 3. Celková cena za predmet zákazky v EUR s DPH (tzn. návrh na plnenie kritérií na hodnotenie ponúk) bude vyjadrená ako súčet všetkých cien uvedených v Prílohe č. 2 časti A3 súťažných podkladov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných telekomunikačných služieb vrátane mobilných hlasových a dátových telekomunikačných služieb a pevných hlasových služieb, t. j. pripojenie objednávateľa do verejnej telefónnej siete, prostredníctvom virtuálnej privátnej siete (ďalej len „VPS“), t. j. vytvorenie vnútropodnikovej siete pre SIM karty objednávateľa (Sociálna poisťovňa, ústredie, pobočky a ich vysunuté pracoviská), služieb bezpečnej komunikácie, služieb manažovania mobilných zariadení, služieb hromadného odosielania SMS/MMS a dodávka telekomunikačných zariadení bližšia špecifikácia je uvedená v Prílohe č. 1 a Prílohe č. 2 časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov a za podmienok dohodnutých v rámcovej dohode.

Súčasťou poskytnutia služby je aj inštalácia, oživenie technológie, doprava do miesta plnenia, záručný servis a všetky ostatné činnosti spojené s poskytovaním predmetnej služby.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.