Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie realizačných projektových dokumentácií pre vybrané úseky vodných tokov Morava, Tisa a Dunaj a súvisiace práce II


Detaily obstarávania

Zdroj:
UVO Vestník
Obstarávateľ:
Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 849 990,13
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71250000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
29. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
30. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Opis otvárania ponúk: Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky, on-line prostredníctvom funkcionality systému ERANET. Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa https://minzp.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/13 a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk. Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality systému ERANET na to určenej umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
„Vypracovanie realizačnej projektovej dokumentácie na revitalizáciu toku Dunaj v úseku obcí Sap – Číčov a súvisiace práce II“
Popis:
Predmetom tejto zákazky sú projekčné práce v rozsahu vypracovania realizačnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu a súvisiace práce pre komplexnú revitalizáciu vybraného úseku vodného toku Dunaj (v úseku Sap – Číčov). Podrobný opis predmetu zákazky a jeho technická špecifikácia je uvedený v Prílohe 1.

Názov:
Vypracovanie realizačnej projektovej dokumentácie na revitalizáciu rieky Morava od rkm 20 po rkm 0 a súvisiace práce II
Popis:
Predmetom tejto zákazky sú projekčné práce v rozsahu vypracovania realizačnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu a súvisiace práce pre komplexnú revitalizáciu vybraného úseku vodného toku Morava od rkm 20 po rkm 0. Podrobný opis predmetu zákazky a jeho technická špecifikácia je uvedený v Prílohe 1.

Názov:
Vypracovanie realizačnej projektovej dokumentácie na revitalizáciu toku rieky Tisa, jej mŕtveho ramena Mŕtva Tisa a súvisiace práce II
Popis:
Predmetom tejto zákazky sú projekčné práce v rozsahu vypracovania realizačnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu a súvisiace práce pre komplexnú revitalizáciu vybraného úseku vodného toku rieky Tisa, jej mŕtveho ramena Mŕtva Tisa. Podrobný opis predmetu zákazky a jeho technická špecifikácia je uvedený v Prílohe 1.

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti technickej a odbornej spôsobilosti sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti technickej a odbornej spôsobilosti sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Kvalita
  • Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuky na základe § 44 ods. 3 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní, tzn. na základe najlepšieho pomeru ceny a kvality. Celková cena za predmet zákazky v EUR vrátane DPH – spolu max. 80 bodov (v rámci K1) Kvalita tímu Expertov - spolu max. 20 bodov (v rámci K2) Úspešným uchádzačom (uchádzač na prvom mieste) sa stane ten uchádzač, ktorý v súčte oboch kritérií jednotlivo prepočítaných podľa váhy získa najvyšší počet bodov za K1 a K2. Podrobný opis kritérií je uvedený v súťažných podkladoch.

Opis obstarávania

Predmetom tejto zákazky sú projekčné práce v rozsahu vypracovania realizačnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu a súvisiace práce pre komplexnú revitalizáciu vybraného úseku vodného toku Dunaj (v úseku Sap – Číčov).

Podrobný opis predmetu zákazky a jeho technická špecifikácia je uvedený v Prílohe 1.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.