Obstarávanie

Propagačné materiály


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Trnavský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
9 648,58
Konečná suma(Bez DPH):
2 707,64
Zaplatené:
28.06%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39294100-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
5132.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

propagačné materiály pre Informačno - poradenské centrum

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Roll Up k propagácii - v slovenskom jazyku, v počte 2 ks, prenosný, hliníkové telo, farebný, rozmer 85cm x 200cm, vrátane grafického dizajnu, výroby a dodania do sídla Objednávateľa. , Hodnota / charakteristika: Každý roll-up banner bude mať svoju vlastnú grafiku. Logá, fotky a texty budú zabezpečené zo strany Objednávateľa. Logá a texty budú rovnaké na oboch roll-up banneroch. ; Technické vlastnosti: Informačný leták o činnosti - v slovenskom jazyku, formát DL (99mm x 210mm), 200 g ONL papier, potlač obojstranná 4+4, farebná. Vrátane grafického dizajnu, výroby, dodania do sídla Objednávateľa. , Hodnota / charakteristika: Logá a texty budú dodané zo strany Objednávateľa.; Technické vlastnosti: Papierový linajkový blok A5 - obálka z recyklovaného kartónu s kovovou špirálovou väzbou zboku s držiakom na pero, papierové guľôčkové pero s modrou náplňou. Farebné časti na obálke a pere v modrej farbe. Vnútro minimálne 80 strán z recyklovaného papiera, rozmer minimálne 180 x 130 x 8 mm. Potlač jednofarebná iba na obálku, plocha potlače minimálne 50 cm2. Vrátane výroby, potlače a dodania do sídla Objednávateľa ., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Vizitky – pre dvoch zamestnancov, potlač farebná jednostranná 4+0, 3 logá na vizitke. Vrátane výroby, potlače a dodania do sídla Objednávateľa ., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Papierový blok trhací A4 – minimálne 50 stranový blok, linajkový, lepená väzba v hornej časti bloku, podkladový kartón. Jednofarebná potlač na každej strane bloku v hornej a dolnej časti. Vrátane výroby, potlače a dodania do sídla Objednávateľa ., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Konferenčné dosky – vyrobené z papiera, rozmer 250x340x15 mm, farba modrá. Potlač na prednej strane jednofarebná, plocha potlače minimálne 50 cm2., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Denný diár na rok 2017 – rozmer 142x204 mm, farba obálky modrá. Potlač na prvej strane jednofarebná., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Guľôčkové pero - plastové s pryžovým gripom, kovovým klipom a modrou náplňou. Potlač jednofarebná s plochou minimálne 60x6 mm. Vrátane výroby, potlače a dodania do sídla Objednávateľa., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: USB kľúč minimálne 4 GB s jednofarebnou potlačou s plochou minimálne 20x10mm. Vrátane výroby, potlače a dodania do sídla Objednávateľa . , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Keramický hrnček s podšálkou – biela farba, potlač v jednej farbe s plochou potlače minimálne 50 cm2 . Vrátane výroby, potlače a dodania do sídla Objednávateľa ., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Dodávateľ v rámci každého grafického dizajnu spracuje minimálne 2 návrhy, z ktorých 1 návrh bude dopracovaný do finálnej verzie. Každý finálny grafický dizajn bude odsúhlasený objednávateľom., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Roll - Up k propagácii, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Informačný leták o činnosti, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: Papierový linajkový blok A5, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Vizitky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Papierový blok trhací A4, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Konferenčné dosky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Denný diár na rok 2017, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Guľôčkové pero , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: USB kľúč , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Keramický hrnček s podšálkou, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Hauerland spol. s r.o. 10 3 249,17 20% EUR 20. Január 2017 129766

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.