1. Predmetom zákazky je výroba a dodávka hotového jedla pre seniorov do jednej prevadzky objednávateľa.; 2. Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky desiaty, obeda a olovrantu. ; 3. Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky max. 40 porcií jedál za deň, 5 krát v týždni, okrem sviatkov a dni pracovného pokoja.
Technické vlastnosti: 1. Špecifikácia jedál: , Hodnota / charakteristika: 1. Diéta s obmedzením tuku 2. Diéta–S – diabetická šetriaca 3. Diéta neslaná šetriaca 4. Racionálna ; Technické vlastnosti: 2. Podáva sa všetkým chorým, ktorí nepotrebujú osobitnú diétu (špecifikácia jedál č. 4.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 4. Racionálna; Technické vlastnosti: 3. Racionálna strava (špecifikácia jedál č. 4.) - Obedy (príklady jedál): - polievka so zeleným hráškom a závarkou,vyprážané tofu, zemiakový šalát - polievka paradajková so závarkou, rizoto hráškove s trhanou mozzarellou - polievka krúpkova, hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom, zemiaky, jablko , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka cibuľová s opekaným chlebom, kuracie prsia na nivovej omáčke, dusená ryža, zeleninový šalát - polievka špenátová, aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka - frankfurtská polievka, zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo), kolienka - polievka írska, hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 4. Podáva sa pacientom s chorobami srdca a ciev, pri zlyhávaní - dekompenzácii srdca a pri všetkých chorobách, ktoré vedú k zadržiavaniu tekutín v tele (podkožné opuchy alebo tekutina v brušnej dutine). Môžu ju využiťaj niektorí chorí so zvýšeným krvným tlakom (špecifikácia jedál č. 3.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 3. Diéta neslaná šetriaca ; Technické vlastnosti: 5. Diéta neslaná šetriaca (špecifikácia jedál č. 3.) - Obedy (príklady jedál): - polievka zemiaková, teľacie mäso na prírodno, slovenská ryža, cvikla - polievka zeleninová s cestovinou, dusené rybie filé na paradajkach, zemiaky s bazalkou - polievka fazuľková, kurací paprikáš, halušky - dusené hovädzie kocky, ryža, slivkový kompót - dusené karbonátky, kôprová omáčka, žemľová knedľa , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 6. Je vhodná pre diabetikov, ktorí trpia rôznymi chorobami tráviaceho systému (žalúdočný a dvanástnikový vred, choroby žlčníka, pečene, dyspeptické ťažkosti, rôzne poruchy trávenia, chronické poškodenia pankreasu) (špecifikácia jedál č. 2.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca ; Technické vlastnosti: 6.1 Je to diéta, ktorá sa podobá diabetickej diéte, ale výber potravín a technologická úprava je taká, aby diéta dostala aj šetriaci charakter (špecifikácia jedál č. 2.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca ; Technické vlastnosti: 7. Diéta - S - diabetická šetriaca (špecifikácia jedál č. 2.) - Obedy (príklady jedál): - zeleninový vývar s rezancami, morčací sendvič (2 krajce celozrnnéhotoastu, 1ČL majonézy, nízkotučný syr, morčacie mäso), jablko - grécky zeleninový šalát s kuracími prsiami, krajec celozrnného chleba, pomarančový dia džús , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - maďarský guláš, kolienka, Vi pohára čerstvého ananásu, zeleninový šalát - dusené kura na marhuliach, hnedá ryža, Vi pohára dusenej špargle, Vi pohára manga - vegetariánsky burger, ľadový šalát, uhorka - varené bravčové mäso, špenát (ako prívarok alebo čerstvý listový špenát), zemiaky, dia kompót , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 8. Diéta s obmedzením tukov, s vylúčením prepaľovaných tukov a s obmedzením potravín s vyšším obsahom cholesterolu. Obsah bielkovín a sacharidov je fyziologický. Je to diéta plnohodnotná, vhodná na prechodný i na dlhší čas (špecifikácia jedál č. 1.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 1. Diéta s obmedzením tuku ; Technické vlastnosti: 9. Diéta s obmedzením tuku (špecifikácia jedál č. 1.) - Obedy (príklady jedál) : - netučný vývar s rezancami, zapečená kuracie prsia so syrom v alobale, zemiaková kaša, kompót - vločková polievka, hovädzie dusené, dusená ryža, mrkvový šalát - polievka zeleninová s bielkovou hmlovinou, diétne sekaná pečienka (bez cesnaku a cibule) so saturejkou, zemiaky, hlávkový šalát s citrónom , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - netučný vývar s ryžou, hovädzie varené, diétne paradajková omáčka, cestoviny - polievka žemlová, dusený kapor na rasci, zemiaky s pažítkou, lúpané paradajky bez zrniečok - Polievka zeleninová s cestovinou; Bravčové mäso pečené s cesnakom, dusený špenát, zemiaková kaša - Polievka šošovicová; Hovädzie mäso na paradajkách, makaróny - Cesnaková polievka s opekaným chlebom a syrom; Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, zeleninová obloha , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Slepačí vývar; Pečené kuracie stehno, ryža, domáci kompót - Polievka tekvicová z pečenej tekvice, tekvicový olej; Sojové kúsky so zelenou fazuľkou, šampiňónmi paradajkou, bazalkou - Polievka kelová s mäsom a zemiakmi; Moravský kurací závitok (saláma, slanina, vajcia) tarhoňa, čalamáda - Brokolicová polievka s krutonmi; Penne s rukolovýmpestom, grilovanou cuketou a kuracím mäsom, dressing - Slovenská kapustnica; Bravčový steak s volským okom, hranolky, zeleninová obloha , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Šampiňónová so zemiakmi; Cestoviny s dubákovo-smotanovou omáčkou - Frankfurtská polievka; Zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo), kolienka - Polievka írska; Hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát - Polievka špenátová; Aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka - Polievka Pohánková; Chudé hovädzie,pohanka,zeleninová obloha - Polievka mrkvová; Segedínsky guláš, parená knedľa , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka karfiolová; Pečené kuracie stehno na mede a cesnaku,kompot - Polievka so zeleným hráškom a závarkou; Vyprážané tofu, zemiakový šalát - Polievka paradajková so závarkou; Rizoto hiráškove s trhanou mozzarellou - Polievka krúpkova; Hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom, zemiaky, jablko - Polievka cibuľová s opekaným chlebom; Kuracie prsia na nivovej omáčke, dusená ryža, zeleninový šalát , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 10. Rozsah predmetu zákazky: , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 10.1 Desiata: 1 ks 150 ml ochutený jogurt (s jogurtovou a probiotickou kultúrou, vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 7 %, ochucujúca zložka minimálne 15 %) + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou min. 50 g s primeraným striedaním počas týždňa 10. 2. 1 Obed: - polievka 0,33 l a hlavné jedlo 250 g, - možnosť výberu z minimálne zo štyroch druhov hlavných jedál v zmysle špecifikácie jedál a dvoch druhov polievok, , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 10. 2. 2 Obed: - zabezpečenie diétnej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa s možnosťou výberu z diabetickej diéty, šetriacej diéty, nízkobielkovinovej diéty, diéty s obmedzením tukov, neslanej šetriacej diéty, nízkocholesterolovej diéty, bezlaktózovej a bezlepkovej diéty), 10. 2.3 Obed: - zabezpečenie mletej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 11. Olovrant: 1 ks 250 ml kyslomliečny nápoj s probiotickou kultúrou (acidofilné/bifidové/kefírové mlieko) vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 2 % + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou minimálne 50 g s primeraným striedaním počas týždňa , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 12. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať: , Hodnota / charakteristika: Preferovanie rastlinných tukov (rastlinné oleje, hydro genované tuky neochutené), čistá forma, súčasť pokrmov.; Technické vlastnosti: 13. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri mliečnych výrobkoch: , Hodnota / charakteristika: Fermentované: acidofilné Fermentované: acidofilné, jogurty , nízkotučný tvaroh. zdroj: minerálne látky – Ca, P, Mg, vitamíny. ; Technické vlastnosti: 14. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri mäse: , Hodnota / charakteristika: Hydina, ryby, chudé mäso v najvyššej kvalite.; Technické vlastnosti: 15. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri zelenine: , Hodnota / charakteristika: Čerstvá, dusená, mrazená zelenina a ovocie v najvyššej kvalite. ; Technické vlastnosti: 16. Vyvážená strava musí obsahovať: , Hodnota / charakteristika: pomer živín: 55-65 % Sacharidy, 12-13% Bielkoviny, 20-30 % Lipidy ; Technické vlastnosti: 17. Ďalej vyvážená strava musí obsahovať:, Hodnota / charakteristika: NMK menej ako 10%, cholesterol menej ako 300 mg/d, PNMK 10% (kys. linolová, kys. α -linolénová, kys. eikospentaénová a kys. dokosahexaénová) zeleniny zeleniny a ovocia >400 g/d. ; Technické vlastnosti: 18. Ďalej vyvážená strava musí obsahovať: , Hodnota / charakteristika: Vláknina >30 g/d, draslík (Na:K cca 1:1), Na (NaCl) menej ako 5 g/d, nízky obsah rafinovaných cukrov.
Technické vlastnosti: Stravná jednotka (desiata + obed + olovrant), Jednotka: ks, Minimum: 4520, Maximum: 9o40, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Peter Juščík | 1 | 19 586,66 | 20% | EUR | 22. Marec 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.