Obstarávanie

Dodávka hotového jedla a služieb s tým súvisiacich alebo ekvivalent


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
RK Charita n.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
23 504,00
Konečná suma(Bez DPH):
16 322,21
Zaplatené:
69.44%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55520000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
stravna jednotka
Množstvo:
9040.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Predmetom zákazky je výroba a dodávka hotového jedla pre seniorov do jednej prevadzky objednávateľa.; 2. Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky desiaty, obeda a olovrantu. ; 3. Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky max. 40 porcií jedál za deň, 5 krát v týždni, okrem sviatkov a dni pracovného pokoja.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. Špecifikácia jedál: , Hodnota / charakteristika: 1. Diéta s obmedzením tuku 2. Diéta–S – diabetická šetriaca 3. Diéta neslaná šetriaca 4. Racionálna ; Technické vlastnosti: 2. Podáva sa všetkým chorým, ktorí nepotrebujú osobitnú diétu (špecifikácia jedál č. 4.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 4. Racionálna; Technické vlastnosti: 3. Racionálna strava (špecifikácia jedál č. 4.) - Obedy (príklady jedál): - polievka so zeleným hráškom a závarkou,vyprážané tofu, zemiakový šalát - polievka paradajková so závarkou, rizoto hráškove s trhanou mozzarellou - polievka krúpkova, hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom, zemiaky, jablko , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka cibuľová s opekaným chlebom, kuracie prsia na nivovej omáčke, dusená ryža, zeleninový šalát - polievka špenátová, aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka - frankfurtská polievka, zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo), kolienka - polievka írska, hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 4. Podáva sa pacientom s chorobami srdca a ciev, pri zlyhávaní - dekompenzácii srdca a pri všetkých chorobách, ktoré vedú k zadržiavaniu tekutín v tele (podkožné opuchy alebo tekutina v brušnej dutine). Môžu ju využiťaj niektorí chorí so zvýšeným krvným tlakom (špecifikácia jedál č. 3.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 3. Diéta neslaná šetriaca ; Technické vlastnosti: 5. Diéta neslaná šetriaca (špecifikácia jedál č. 3.) - Obedy (príklady jedál): - polievka zemiaková, teľacie mäso na prírodno, slovenská ryža, cvikla - polievka zeleninová s cestovinou, dusené rybie filé na paradajkach, zemiaky s bazalkou - polievka fazuľková, kurací paprikáš, halušky - dusené hovädzie kocky, ryža, slivkový kompót - dusené karbonátky, kôprová omáčka, žemľová knedľa , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 6. Je vhodná pre diabetikov, ktorí trpia rôznymi chorobami tráviaceho systému (žalúdočný a dvanástnikový vred, choroby žlčníka, pečene, dyspeptické ťažkosti, rôzne poruchy trávenia, chronické poškodenia pankreasu) (špecifikácia jedál č. 2.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca ; Technické vlastnosti: 6.1 Je to diéta, ktorá sa podobá diabetickej diéte, ale výber potravín a technologická úprava je taká, aby diéta dostala aj šetriaci charakter (špecifikácia jedál č. 2.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca ; Technické vlastnosti: 7. Diéta - S - diabetická šetriaca (špecifikácia jedál č. 2.) - Obedy (príklady jedál): - zeleninový vývar s rezancami, morčací sendvič (2 krajce celozrnnéhotoastu, 1ČL majonézy, nízkotučný syr, morčacie mäso), jablko - grécky zeleninový šalát s kuracími prsiami, krajec celozrnného chleba, pomarančový dia džús , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - maďarský guláš, kolienka, Vi pohára čerstvého ananásu, zeleninový šalát - dusené kura na marhuliach, hnedá ryža, Vi pohára dusenej špargle, Vi pohára manga - vegetariánsky burger, ľadový šalát, uhorka - varené bravčové mäso, špenát (ako prívarok alebo čerstvý listový špenát), zemiaky, dia kompót , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 8. Diéta s obmedzením tukov, s vylúčením prepaľovaných tukov a s obmedzením potravín s vyšším obsahom cholesterolu. Obsah bielkovín a sacharidov je fyziologický. Je to diéta plnohodnotná, vhodná na prechodný i na dlhší čas (špecifikácia jedál č. 1.). , Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 1. Diéta s obmedzením tuku ; Technické vlastnosti: 9. Diéta s obmedzením tuku (špecifikácia jedál č. 1.) - Obedy (príklady jedál) : - netučný vývar s rezancami, zapečená kuracie prsia so syrom v alobale, zemiaková kaša, kompót - vločková polievka, hovädzie dusené, dusená ryža, mrkvový šalát - polievka zeleninová s bielkovou hmlovinou, diétne sekaná pečienka (bez cesnaku a cibule) so saturejkou, zemiaky, hlávkový šalát s citrónom , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - netučný vývar s ryžou, hovädzie varené, diétne paradajková omáčka, cestoviny - polievka žemlová, dusený kapor na rasci, zemiaky s pažítkou, lúpané paradajky bez zrniečok - Polievka zeleninová s cestovinou; Bravčové mäso pečené s cesnakom, dusený špenát, zemiaková kaša - Polievka šošovicová; Hovädzie mäso na paradajkách, makaróny - Cesnaková polievka s opekaným chlebom a syrom; Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, zeleninová obloha , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Slepačí vývar; Pečené kuracie stehno, ryža, domáci kompót - Polievka tekvicová z pečenej tekvice, tekvicový olej; Sojové kúsky so zelenou fazuľkou, šampiňónmi paradajkou, bazalkou - Polievka kelová s mäsom a zemiakmi; Moravský kurací závitok (saláma, slanina, vajcia) tarhoňa, čalamáda - Brokolicová polievka s krutonmi; Penne s rukolovýmpestom, grilovanou cuketou a kuracím mäsom, dressing - Slovenská kapustnica; Bravčový steak s volským okom, hranolky, zeleninová obloha , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Šampiňónová so zemiakmi; Cestoviny s dubákovo-smotanovou omáčkou - Frankfurtská polievka; Zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo), kolienka - Polievka írska; Hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát - Polievka špenátová; Aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka - Polievka Pohánková; Chudé hovädzie,pohanka,zeleninová obloha - Polievka mrkvová; Segedínsky guláš, parená knedľa , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka karfiolová; Pečené kuracie stehno na mede a cesnaku,kompot - Polievka so zeleným hráškom a závarkou; Vyprážané tofu, zemiakový šalát - Polievka paradajková so závarkou; Rizoto hiráškove s trhanou mozzarellou - Polievka krúpkova; Hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom, zemiaky, jablko - Polievka cibuľová s opekaným chlebom; Kuracie prsia na nivovej omáčke, dusená ryža, zeleninový šalát , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 10. Rozsah predmetu zákazky: , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 10.1 Desiata: 1 ks 150 ml ochutený jogurt (s jogurtovou a probiotickou kultúrou, vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 7 %, ochucujúca zložka minimálne 15 %) + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou min. 50 g s primeraným striedaním počas týždňa 10. 2. 1 Obed: - polievka 0,33 l a hlavné jedlo 250 g, - možnosť výberu z minimálne zo štyroch druhov hlavných jedál v zmysle špecifikácie jedál a dvoch druhov polievok, , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 10. 2. 2 Obed: - zabezpečenie diétnej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa s možnosťou výberu z diabetickej diéty, šetriacej diéty, nízkobielkovinovej diéty, diéty s obmedzením tukov, neslanej šetriacej diéty, nízkocholesterolovej diéty, bezlaktózovej a bezlepkovej diéty), 10. 2.3 Obed: - zabezpečenie mletej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 11. Olovrant: 1 ks 250 ml kyslomliečny nápoj s probiotickou kultúrou (acidofilné/bifidové/kefírové mlieko) vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 2 % + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou minimálne 50 g s primeraným striedaním počas týždňa , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 12. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať: , Hodnota / charakteristika: Preferovanie rastlinných tukov (rastlinné oleje, hydro genované tuky neochutené), čistá forma, súčasť pokrmov.; Technické vlastnosti: 13. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri mliečnych výrobkoch: , Hodnota / charakteristika: Fermentované: acidofilné Fermentované: acidofilné, jogurty , nízkotučný tvaroh.„ zdroj: minerálne látky – Ca, P, Mg, vitamíny. ; Technické vlastnosti: 14. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri mäse: , Hodnota / charakteristika: Hydina, ryby, chudé mäso v najvyššej kvalite.; Technické vlastnosti: 15. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri zelenine: , Hodnota / charakteristika: Čerstvá, dusená, mrazená zelenina a ovocie v najvyššej kvalite. ; Technické vlastnosti: 16. Vyvážená strava musí obsahovať: , Hodnota / charakteristika: pomer živín: 55-65 % Sacharidy, 12-13% Bielkoviny, 20-30 % Lipidy ; Technické vlastnosti: 17. Ďalej vyvážená strava musí obsahovať:, Hodnota / charakteristika: NMK menej ako 10%, cholesterol menej ako 300 mg/d, PNMK 10% (kys. linolová, kys. α -linolénová, kys. eikospentaénová a kys. dokosahexaénová) zeleniny zeleniny a ovocia >400 g/d. ; Technické vlastnosti: 18. Ďalej vyvážená strava musí obsahovať: , Hodnota / charakteristika: Vláknina >30 g/d, draslík (Na:K cca 1:1), Na (NaCl) menej ako 5 g/d, nízky obsah rafinovaných cukrov.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Stravná jednotka (desiata + obed + olovrant), Jednotka: ks, Minimum: 4520, Maximum: 9o40, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Peter Juščík 1 19 586,66 20% EUR 22. Marec 2017 134057

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.