Predmet obstarávania je určený na zabezpečenie stravovania pacientov a zamestnancov. ; Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.
Technické vlastnosti: Množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky.; Technické vlastnosti: Vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru , Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby ; Technické vlastnosti: Všetky položky: , Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení, ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný) aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek(antibiotiká a pod.); Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP ; Technické vlastnosti: hovädzie mäso , Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať referenčné číslo, krajinu kde bolo zviera narodené, chované, zabité a delené ; Technické vlastnosti: bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité
Technické vlastnosti: bravčová krkovička bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 650; Technické vlastnosti: bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2900; Technické vlastnosti: bravčové karé s kosťou, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C bledoružovej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4600; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12000; Technické vlastnosti: bravčový bok bez kostí, bez kože, čerstvý, chladený medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: hovädzia falošná sviečková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: hovädzia roštenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: hovädzie predné lýtko (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: hovädzie predné krk (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1050; Technické vlastnosti: hovädzie zadné stehno (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1650; Technické vlastnosti: bravčová údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min. 75%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčová pečeň čerstvá - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až +5 C , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 550; Technické vlastnosti: bravčové koleno údené bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 230; Technické vlastnosti: bravčové stehno údené bez kosti(v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: bravčový bôčik údený , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: hydinová šunka štandard 56 % hyd.mäso , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: šunka dusená výberová, podiel mäsa min. 85% nekrájaná, v celku, bez alergénov , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: kabanos, bezlepkový výrobok, min. 50 % mäsa, min. doba trvanlivosti od dňa dodania 14 dní , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: klobása suchá - základná zložka: bravčové mäso, min. trvanlivosť 45 dní od dátumu dodania , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: klobása domáca na pečenie bezlepkový výrobok, min. 85 % mäsa, bravčové črevo, min. doba trvanlivosti od dňa dodania 14 dní , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: bravčová masť 100 %, balenie max. do 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2200; Technické vlastnosti: Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 750; Technické vlastnosti: saláma jemná (napr.Liptovská alebo ekv.), min. obsah 50% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1770; Technické vlastnosti: saláma malokarpatská alebo ekv. min 93% podiel mäsa , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: saláma suchá turistická (bravčové a hovädzie mäso min. 84 %) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: saláma šunková - podiel mäsa: min. 70 % bravčové a hovädzie mäso, min. trvanlivosť 30 dní od dátumu dodania , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1150; Technické vlastnosti: slanina údená bez kože - bravčová slanina bez kože 93 %, min 3 cm vysoká, min. trvanlivosť 21 dní od dátumu dodania , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: slanina sedliacka - čistý bravčový bok bez kosti 90 %, bez mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min 90 % , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Pozana mäso, s.r.o. | 4 | 114 900,00 | 20% | EUR | 15. Jún 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.