Dodávka čerstvého chleba a pekárenských výrobkov pre stravovacie zariadenie verejného obstarávateľa.
Technické vlastnosti: 1. Chlieb konzumný tmavý nekrájaný nebalený 1200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 27 000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Chlieb multicereálny krájaný balený 600 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Chlieb bezlepkový, nekrájaný, balený, 400-450 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Rožok štandard 40 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 105 000 , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Rožok grahamový 60 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 6 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Strúhanka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Závin makový nekrájaný balený 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1 000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Závin kakaový nekrájaný balený 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1 000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Závin orechový nekrájaný balený 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1 000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Závin tvarohový nekrájaný balený 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1 000, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Liptovské pekárne a cukrárne VČELA - Lippek k.s. | 1 | 29 744,40 | 20% | EUR | 20. Júl 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.