Obstarávanie

Mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Technická univerzita v Košiciach
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
21 672,00
Konečná suma(Bez DPH):
15 050,00
Zaplatené:
69.44%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15130000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
bal.
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

konzumácia

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bratislavské párky -bravčové mäso min 57 %, hovädzie mäso min. 15%,bravčová slanina 2%, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Hydinové párky-kuracie mäso min 50%, bravčové kože, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Obyčajné párky-kuracie mäso 38 %, pitná voda, bravčové mäso 20 %, bravčové kože, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Obyčajné párky chudé-bravčové mäso min 50%, bravčové kože 2%, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Paprikové párky-bravč. mäso min 57 %, hov. mäso min. 15%, zmes korenín, jedlá soľ, paprika, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Spišské pikantné párky-bravč. mäso min 56 %, hov. mäso min. 24%, zmes korenín, jedlá soľ, paprika, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Špekáčky-bravč.a hov.mäso min 40 %, slanina, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Tradičné pikantné párky-bravčové mäso min 56 %, hovädzie mäso min. 24%,bravčová slanina 2%, koreňové a ostatné prísady, paprika, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Viedenské párky-bravčové mäso min 70%, bravčová slanina 25%, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Zipser párky-bravč. a hov.mäso min 58 %, slanina, bravč.kože, zmes korenín, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Bravčová klobása-bravč.mäso min 81%, bravč.slanina, jedlá soľ, zmes prír.korenín, extrakty korenín, prír.arómy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Domáca klobása-bravčové a hovädzie mäso min 98%, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Gazdovská klobása-bravč.a hovädz.mäso min 92%, jedlá soľ, zmes prír.korenín, extrakty korenín, pitná voda, prír.arómy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Chorizzo klobása-bravčové a hovädzie mäso ,min 98%, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Vijofel klobása-bravč.a hovädz.mäso min 92%, jedlá soľ, zmes prír.korenín, extrakty korenín, pitná voda, prír.arómy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Jemná saláma-hydinové mäso 28 %, bravčové mäso 22 %, bravčové kože, bravčová slanina, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Kápiová saláma-bravčové mäso 28 %, rezy červenej papriky 22 %, hydinové mäso 18 %, pitná voda, bravčové kože, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Litovská saláma-bravčové mäso min. 50 %, hovädzie mäso min.20%, zmes prírodných korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Meatová pochúťka-bravčové mäso min 50%, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Parízer saláma-bravčové mäso min. 50 %, bravč. slanina min.28%, zmes prírodných korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Pizza nárez-bravčové mäso min.55%, prírodné koreniny, extrakty korenín a prísady, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Šunková saláma-bravčové mäso min 52%, hovädzie mäso 2%, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Bravčová šunka-bravčové mäso zo stehna min. 60%, pitná voda, jedlá soľ, výťažky z korenín, 330g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Bravčová šunka-bravčové mäso zo stehna min. 60%, pitná voda, jedlá soľ, výťažky z korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Debrecínska pečienka-bravčové mäso min 75%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Detská šunka výberová-bravčové mäso min 80%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Dusená šunka-bravčové mäso z stehna min 65 %, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Dusená šunka-bravčové mäso z stehna min 65 %, pitná voda, jedlá soľ, 100g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Kuracia šunka-hydinové mäso min 61%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Pražská šunka-bravčové stehno min 75% , pitná voda, jedlá soľ, glukóza, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Šunka špeciál-bravčové mäso min 90%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Čingov saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Strážov saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Vysočina saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Vysočina saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, vákuovo balené, 75g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Vysočina saláma-bravč.mäso min 66%, hovädzie mäso min 26%, zmes prírodných korenín, extrakty korenín, 370g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Anglická slanina cca 350 g-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Anglická slanina špeciál-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Domáca údená slanina-bravčová slanina bez kože min 95%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Gazdovská slanina- bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Oravská slanina-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Oravská slanina cca 350 g-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Slanina na opekanie-bravč.bok min 85%, pitná voda, jedlá soľ, aróma udiarenského dymu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože-bravčová chrbtová slanina min.92%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Moravské udené mäso-bravčové stehno min 70%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Údené koleno zadné s kosťou-bravčové koleno min. 63%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údené stehno šál-bravčové stehno min. 63%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti-bravčová krkovička min. 63 %, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Údená lahôdka z kare -bravčové kare bez kosti min 70%, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Údené rolované plece-bravčové plece bez kosti, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Údená Šovdra-sušená šunka, bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Tradičné údené stehno-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Tradičné údené karé-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Tradičné údené plece-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Tradičná údená krkovička-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Prosciutto-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Prosciutto-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Schwarcwaldská šunka-bravčové mäso min.98%, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Herkules saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Kalinka-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Lovecká saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Lovecká saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia,220g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, vakuovo balené, krájaná, 75g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Nitran-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Opavský paprikáš-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Paprikáš saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Plesnivec saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Poličan saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Poličan saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, vakuovo balené, krájaná,75g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Poličan saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia,250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Ščipak-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bratislavská klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Čabajka klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Čabajka klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia,250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Gombasecká klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Krájaná klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90%, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Držkový guľáš-pitná voda 44 %, hovädzie držky 29 %, bravčové kože 21 %, jedlá soľ, zmes korenia,500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Hydinová plnená roláda-hydinové mäso min. 60%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Hydinová tlačenka-hydinové mäso min. 60%,350g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Jaternice-bravčové mäso min. 40%, ryža, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Oškvarková pomazánka-bravčové oškvarky mleté, bravčová masť, zmes korenia,250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Oškvarky-bravčové oškvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Plnený bôčik-bravčové mäso min. 70 %, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčová tlačenka-varené bravčové hlávy 42 %, bravčové kože 19 %, bravčové srdce 8 %, zmes korenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Bravčová tlačenka sedliacka-varené bravčové hlávy 42 %, bravčové kože 19 %, bravčové srdce 8 %, zmes korenín,500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Sekaná-bravčové mäso min. 40%, hydinové mäso min. 15%, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Šunková pena v črievku-mäsový vývar, bravč. slanina, bravčové stehno min. 19%, zmes korenín,100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Bravčová masť-bravčový tuk 100 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Tlačenka-bravčové mäso min. 80%, pitná voda, zmes korenín, konzerva,400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Pečeňová paštéta-bravčové mäso min. 55%, slanina min. 22%, zmes korenín,290g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Klobásová zmes 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Kohút klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Raňajkové párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Saláma Uherák, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Laborecká klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Dračia klobása chilli-bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Moravská špirála klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Fuet klobása-bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Gurman saláma s parmezánom-bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, slanina, jedlá soľ, zmes korenia + pokryv – syr parmezán, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Gurman saláma s korením-bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Kappen saláma s parmezánom-bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, slanina, jedlá soľ, zmes korenia + pokryv – syr parmezán, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Kappen saláma s korením-bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Maďarský paprikáš saláma-bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, slanina, jedlá soľ, zmes korenia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčové kocky mrazené, bravčové stehno bez kosti - kocky, bledoružovej farby, samostatne mrazené kusy I.Q.F. kvalita, mrazené - 18 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčové rezne 120 g mrazené, bravčové karé bez kosti kuchynská úprava - rezne, kalibrované 120 g, bledoružovej farby, samostatne mrazené kusy I.Q.F. kvalita, mrazené - 18 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Daniel stehno, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Jeleň stehno, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Srnčie stehno, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MASO J+L, s.r.o. 1 18 060,00 20% EUR 16. November 2017 150362

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.