Funkčná špecifikácia
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná
Technické vlastnosti: Veko na gastronádobu GN 1/1-200, rozmer: 325*530mm ( priloha č.1), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Veko na gastronádobu GN 1/1-200, rozmer: 325*530mm ( priloha č.2), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Prepravka na ovocie a zeleninu vysoká ,rozmer: 60*40*24cm, farba: modrá, len nie zelená , materiál: PE, nosnosť: 20kg ( príloha č.3), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Prepravka na ovocie a zeleninu, rozmer: 60*40*24cm, farba: zelená/ šedá, materiál: PE, nosnosť: 20kg (príloha č.3), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Euro prepravka všeobecná - vysoká,rozmer: 60*40*24cm, farba: zelená, materiál: PE, nosnosť: 20kg (príloha č.4), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Prepravka na chlieb s vekom uzatvárateľné,rozmer vonkajší: 60*40*33,5cm, rozmer vnútorný: 57*37*31,5cm; objem: 66l, bočné prevedenie: zatvorené, spodné prevedenie: hladké, zatvorené; materiál: PP, farba: šedá; hmotnosť: 3,2kg; nosnosť: 20kg; rukoväte: otvorené (príloha č.5), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Cedník jemný 26/28 ,priemer: 26cm, dĺžka rúčky: 28cm( príloha č.6), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Cedník dvojručný,priemer: 32cm, dĺžka rúčky: 60cm (príloha č.7), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Metly na šľahanie - veľké, Metly na šľahanie veľké s drevenými rúčkami (príloha č.8), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Kartáč na drevené špalky, kartáč na drevené špalky, materiál: drevo, oceľ, rozmer: 19*6,5cm (príloha č.9), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Mäsodoska drevená, mäsodoska s drevená z bukového dreva, rozmer: 60x40x10cm ( príloha č.10), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Box do chladničky,box do chladničky, materiál: plast, farba: biela, rozmery: 60*40*9cm (príloha č.11), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Panvica teflón,priemer 32cm, antiadhézny povlak (príloha č.12), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Nôž porcovací, s protišmykovou rukoväťou, dĺžka čepele: 20cm, vyrobený z kvalitnej ocele 8´´(príloha č.13), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Nôž univerzálny, s protišmykovou rukoväťou, dĺžka čepele: 20cm, vyrobený z kvalitnej ocele 8´´(príloha č.14), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Nôž vykosťovací, nôž na profesionálne vykosťovanie mäsa z kvalitnej ocele s dĺžkou čepele: 13cm; 5´´, zn. Berndorf alebo ekv. (príloha č.15), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Nôž vykosťovací, nôž na profesionálne vykosťovanie mäsa z kvalitnej ocele s dĺžkou čepele: 15cm; 6´´, zn. Berndorf alebo ekv. (príloha č.16), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Korkové podložky, tvar: štvorec (95*95mm)(príloha č.17), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Korkové podložky, tvar: kruh (pr. 220-250mm), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Tanier hlboký, zn. Opál, priemer 23cm, alebo ekvivalent(príloha č.18), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Tanier plytký, zn. Opál, priemer 24cm, alebo ekvivalent(príloha č.19), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 108; Technické vlastnosti: Misky kompótové,zn. Empil 12, priemer: 12cm, objem: 0,31l, alebo ekvivalent (príloha č.20), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Pohár Durit Hilal,objem: 255ml, materiál: sklo (príloha č.21), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Misa polievková / terina: materiál: nerez, priemer: 28cm, objem: 4l (príloha č.22), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: Otvárač konzerv -zn. MB SVING alebo ekv. (príloha č.23), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Strúhadlo štvorhranné,rozmer cca.: 10*8*22cm, vynikajúce na ľahké a rýchle strúhanie a plátkovanie potravín. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, po použití umyte a osušte. Vhodné do umývačky. (príloha č.24), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Škrabka na zemiaky,dĺžka 19,5cm v tvare I(príloha č.25), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Lis na cesnak,dĺžka 17cm; (príloha č.26), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Forma - vykrajovač,vykrajovač na šišky/ parené buchty/ koláče, pr. 10cm, výška: 4,5cm (príloha č.27), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Vykrajovač na šišky/ parené buchty/ koláče,vykrajovač na šišky/ parené buchty/ koláče, pr. 8cm, výška: 5cm, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Otvárač konzerv stolový,dĺžka : 55cm, ekvivalent ilustračného obrázku (príloha č. 28), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Otvárač čašnícky na víno -dĺžka: 14cm (príloha č.29), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Otvárač čašnícky dvojramenný,na víno - dĺžka: 18cm (príloha č.30), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Kefa na riad guľatá -s dlhou rúčkou, ekv. zn. MB SVING (príloha č.31), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Kefy na čistenie fliaš,Univerzálny model kefy pre čistenie fliaš vína, demižónov, Nylonová kefa so špičkou, dĺžka: 15 cm, priemer: 7 cm (príloha č.32), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Miska dezertná keramická,zn. Opál, priemer: 13,5cm, objem: 40cl (príloha č.33), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Teplomer s vlhkomerom,rozmer: 9,5*10cm, rozsah teplôt: 0/+50°C, rozsah vlhkosti: 20-100% (príloha č.34), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Teplomer vpichový vreckový,ekv. zn. MB SVING, rozsah teplôt: -10/+100°C (príloha č.35), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Teplomer chladničkový,dĺžka: 15cm, rozsah teplôt: -35/+45°C (príloha č.36), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Nôž na zeleninu - malý,Nôž na zeleninu 6 cm - zelený/čierny, ekv. obrázka (príloha č.37), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Krájacia doska na chlieb-Doska na krájanie na pečivo z kvalitného tvrdého dreva. rozmery: 45 cm x 26 cm x 2 cm, materiál: gumovník, veľmi silný materiál, integrované kovové logo, 100% prírodný materiál, prepracovaný dizajn, protišmyková úprava, olejovaný povrch pre ochranu dreva a podporu jeho antibakteriálnych vlastností, jednoduché čistenie vďaka vyberateľnej vložke, čistenie iba vlhkou handričkou (príloha č.38), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Naberačka na hranolky-Naberacka na hranolky, rozmer: 17*21*5 cm, materiál: nerez (príloha č.39), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Naberačka monoblok 0,05l,profesionálna naberačka bez zvarov, vyrobená z jedného kusu ocele, ľahko sa čistí, ergonomicky zakrivená rukoväť pre zavesenie, zn. STALGAST alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Naberačka monoblok 0,1l,profesionálna naberačka bez zvarov, vyrobená z jedného kusu ocele, ľahko sa čistí, ergonomicky zakrivená rukoväť pre zavesenie, zn. STALGAST alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Naberačka monoblok 0,2l,profesionálna naberačka bez zvarov, vyrobená z jedného kusu ocele, ľahko sa čistí, ergonomicky zakrivená rukoväť pre zavesenie, zn. STALGAST alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Naberačka monoblok 0,3l,profesionálna naberačka bez zvarov, vyrobená z jedného kusu ocele, ľahko sa čistí, ergonomicky zakrivená rukoväť pre zavesenie, Naberačka monoblok 0,3 l vyrobená z jedného kusu nerezovej ocele 18/8, vysoká kvalita zn. APS alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Naberačka monoblok 2l,profesionálna naberačka bez zvarov, vyrobená z jedného kusu ocele, ľahko sa čistí, ergonomicky zakrivená rukoväť pre zavesenie, zn. STALGAST alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Naberačka monoblok 4l,profesionálna naberačka bez zvarov, vyrobená z jedného kusu ocele, ľahko sa čistí, ergonomicky zakrivená rukoväť pre zavesenie, zn. STALGAST alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Lyžica jedálenská /362DS,dĺžka 19cm, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 850; Technické vlastnosti: Nôž jedálenský / 362DK,dĺžka 21cm, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Vidlička jedálenská / 362DF,dĺžka 18cm, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Pohár z PP,Pohár/ šálka PP s uškom (objem cca.: 2,5-3dcl; farba: bez ilustr. motívu, rôzne farby; určený na opakované použitie ); ekvivalent ilustračného obrázka, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Trojdielne jedálenské nádoby - ešusy Špecifikácia: Vyrobený z nerezového materiálu najvyššej kvality ASI 304,1 značka materiálu 172440. Materiál určený pre potravinárske a gastronomické účely. Obsahuje 17% chrómu a 10% niklu. Hrúbka použitého materiálu je 1mm. Sklopné rúčky sú z nerezového drôtu priemer 3mm. Zloženie trojdielnej jedálenskej nádoby: 1 nádoba s rúčkou o objeme 1,2l, 1 nádoba o objeme 0,8l a pokrievka., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150