Obstarávanie

Jednorazové hygienické náustky pre zariadenia na meranie alkoholu dychovou skúškou


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
162 408,00
Konečná suma(Bez DPH):
112 500,00
Zaplatené:
69.26%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35000000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor položiek zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: K položkám A) a B):, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: pre analyzátory dychu typu ALCOTEST 7410/7510 - Dräger Safety AG @ CO. KGaA a typu AlcoQuant 6020 plus - EnviteC-Wismar GmbH ktorými disponuje objednávateľ, pracujúce na elektrochemickom princípe, ktoré automaticky merajú hmotnostnú koncentráciu alkoholu vo vydychovanom vzduchu; používajú sa na dokazovanie ako určené meradlá podľa § 8 zákona 142/2000 Z. z. o metrológii v znení neskorších predpisov; analyzátory dychu sú určené na meranie a číselné zobrazenie hmotnostnej koncentrácie etanolu v dychu osôb; náustky musia byť vyrobené vstrekovaním zo zdravotne neškodného materiálu polypropylénu;, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: maximálna veľkosť náustku (bez obalu) je 6x4x4 cm (VxŠxH); náustky sú komponenty uvedených analyzátorov dychu, ktoré prichádzajú do krátkodobého styku s pokožkou a s uvedenými analyzátormi musia byť plne kompatibilné; používanie uvedených analyzátorov je podmienené používaním jednorazových hygienických náustkov; náustky musia byť pri určenom použití bezpečné a zdravotne neškodné; náustky musia byť balené hygienicky, samostatne v jednorazovom obale, ktorý je odolný voči vlhkosti a zároveň je ho možné jednoducho a bez väčšej námahy otvoriť;, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: jednotlivé náustky musia byť následne balené v 25 kusových sadách do priesvitných, viacnásobne uzatvárateľných vreciek, odolnejších voči prederaveniu; použité materiály na výrobu náustkov nesmú obsahovať nebezpečné látky alebo látky, ktoré podliehajú obmedzeniam v styku s potravinami, Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: A) Jednorazový hygienický náustok D-typu - pre zariadenia (analyzátory dychu) na meranie alkoholu dychovou skúškou typu ALCOTEST 7410/7510 - Dräger Safety AG @ CO. KGaA (ktorými disponuje objednávateľ), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 340 000; Technické vlastnosti: B) Jednorazový hygienický náustok S-typu - pre zariadenia (analyzátory dychu) na meranie alkoholu dychovou skúškou typu AlcoQuant 6020 plus - EnviteC-Wismar GmbH (ktorými disponuje objednávateľ), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 670 000

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
ZTS Elektronika SKS s.r.o. 2 135 000,00 20% EUR 27. Júl 2018 162359

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.