Obstarávanie

Súprava laboratórnych meracích prístrojov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinská univerzita v Žiline - Rektorát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 415,00
Konečná suma(Bez DPH):
830,82
Zaplatené:
58.71%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38340000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Súprava univerzálnych laboratórnych meracích prístrojov

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Šírka pásma 100 MHz, 2 kanály, vzorkovanie 2 GS/s, vertikálne rozlíšenie 8 bitov, dĺžka záznamu 2500 bodov pre každý kanál, aktívny TFT farebný displej s rozlíšením 800x480 bodov, zabudovaný dvojkanálový frekvenčný 6 miestny čítač s typickou presnosťou 51+1 ppm, matematické funkcie +, -, x, FFT, simultánne zobrazenie časovej stopy a FFT okna, funkcia automatického nastavenia a automatickej voľby rozsahu, vstupná citlivosť od 2 mv/div do 5 V/div,, Hodnota / charakteristika: Digitálny osciloskop:; Technické vlastnosti: presnosť jednosmerného zisku ±3 % na rozsahoch od 10 mV/div do 5 V/div, max. vstupné napätie 300 Vrms, nastavenie offsetu stopy ±1,8 V na rozsahoch od 2 mV/div do 200 mV/div a ±45 V na rozsahoch vyšších ako 500 mV/div, voliteľné obmedzenie šírky pásma na 20 MHz, vstupná impedancia 1 MΩ || 20 pF, časová základňa od 2,5 ns/div do 50 s/div, presnosť časovej základne 50 ppm, rolovanie obrazu pre časovú základňu väčšiu ako 100 ms/div,, Hodnota / charakteristika: Digitálny osciloskop:; Technické vlastnosti: USB host port na prednom paneli s podporou USB kľúčov aspoň do 64 GB, USB device port pre pripojenie k PC, napájacie napätie 100 – 240 V AC ±10 %, 50 až 60 Hz, príkon max. 30 VA, príslušenstvo 2 pasívne sondy a napájací kábel Universal Euro power plug, hmotnosť s príslušenstvom max. 2,2 kg, rozmery prístroja nepresahujúce 158,0 x 326,3 x 124,2 mm, pracovná teplota 0 až 50 °C, skladovacia teplota -40 až 71 °C., Hodnota / charakteristika: Digitálny osciloskop:; Technické vlastnosti: Rozsah regulácie napätia 0 až 32 V, rozsah regulácie prúdu 0 až 6 A, nastavovanie napätia v kroku 10 mV, nastavovanie prúdu v kroku 10 mA, 20 užívateľských pamäťových miest pre nastavenie, presnosť regulácie napätia pri zmene záťaže ≤ 0,04 %+6 mV, presnosť regulácie prúdu pri zmene záťaže ≤ 0,1 %+2 mA, presnosť regulácie napätia pri zmene sieťového napätia ≤ 0,1 %+5 mV,, Hodnota / charakteristika: Laboratórny jednosmerný napájací zdroj:; Technické vlastnosti: presnosť regulácie prúdu pri zmene sieťového napätia ≤ 0,1 %+2 mA, napäťový šum a zvlnenie v pásme 20 Hz až 7 MHz ≤1 mVrms/3mVp-p, prúdový šum a zvlnenie v pásme 20 Hz až 7 MHz ≤5 mArms, napájacie napätie 198 až 264 Vrms, 47 až 63 Hz, príkon max. 700 VA, napájací kábel Universal Euro power plug, rozmery prístroja nepresahujúce 105 x 242 x 384 mm, hmotnosť max. 6,7 kg, pracovná teplota 0 až 40 °C, skladovacia teplota -20 až 70 °C., Hodnota / charakteristika: Laboratórny jednosmerný napájací zdroj:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Digitálny osciloskop:, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: Laboratórny jednosmerný napájací zdroj:, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
DASTIN s.r.o. 3 996,99 20% EUR 4. Október 2019 266917

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.