Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvnýchpodliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkovkrehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižšíako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsovýchvýrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové stehno - chladené, kuchynská úprava, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 570, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové karé - chladené, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčová krkovička - chladené, kuchynská úprava, bez kostí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové pliecko - chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie zadné - býk, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 570, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzí roštenec - býk, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Párky - čerstvé, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Párková klobása - čerstvé, podiel masa min. 60%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Šunková saláma - bravčové mäso min 40 %, hovädzie mäso min 26 %, bravčová slanina min 2 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Šunka dusená - čerstvá, podiel masa min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Slanina - bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Bravčová pečeň - chladená, bez kosti, bez blán, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Klobása - čerstvá, údená, bravčové mäso min 81 %, hovädzie mäso min 15 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Údené stehno - čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Údená krkovička - čerstvá, bravčové mäso min 85%, min. mastného mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Mäso ZEMPLÍN, a.s. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 10. Október 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.