Zabezpečenie stravovania
Technické vlastnosti: Čerstvé hovädzie mäso z býka, Hodnota / charakteristika: Mäso z býka bez kosti, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, zbavené orezu, tvrdých šliach, chrupaviek, krvných podliatin, prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Čerstvé bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: Bravčové mäso bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, zbavené orezu, tvrdých šliach, chrupaviek, krvných podliatin, prebytočného tuku; Technické vlastnosti: mäsové výrobky, produkty a výrobky vysokej kvality v triede kvality I., Hodnota / charakteristika: V zmysle Potravinového kódexu
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 650, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti, močing - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé vykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 550, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 630, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová panenka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok napríklad šunková saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok napríklad Liptovská saláma, jemná saláma ..., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok napríklad Bratislavské párky ..., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 170, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok napríklad špekačky, safalátky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracovaný výrobok napríklad Nitran saláma, Malokarpatská saláma ..., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáce jaternice, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Škvarky bravčové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť škvarená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tlačenka bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie držky mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
METRO Cash & Carry SR s. r. o. | 3 | 13 300,00 | 0% | EUR | 13. December 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.