Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, dodávka v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávka tovaru v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné z mladých býčkov, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 520, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové stehno, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 680, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 460, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové karé, voľné, chladené bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčová pečeň, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčová klobása, údená gazdovská, čerstvá, min. 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Šunka dusená, chladená, krájaná, min. 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Slanina, bravčová, údená, bez kože, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Šunková saláma, krájaná, chladená, čerstvá, min. 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Údené stehno, čerstvé, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Párky bravčové, čerstvé min. 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kuracie prsia, voľné, chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 580, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Kuracie stehná, voľné, chladené bez kosti a kože, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 125, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Kuracie stehná, voľné, chladené, s kosťou a kožou, kalibrované 220 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Kuracia pečeň, voľná, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Kurča, voľné, bez drobov, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Morčacie prsia, voľné, chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 20. Február 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.