Dodávka čerstvého chladeného mäsa bravčového, hovädzieho, kuracieho a mäsových výrobkov pre potreby stravovacích zariadení.; Dodávka čerstvého chladeného mäsa a mäsových výrobkov do zariadenia GAUDEAMUS-ZKR.; príprava obedov, jedál
Technické vlastnosti: balenie, Hodnota / charakteristika: v preprávkach, čerstvé; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové, hydinové mäso, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí resp. zmrazení; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové, hydinové mäso, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové, hydinové mäso, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín; Technické vlastnosti: úprava, Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava; Technické vlastnosti: Mäso, mäsové výrobky a ostatný tovar, Hodnota / charakteristika: preferujeme krajinu pôvodu SR a značku kvality SR
Technické vlastnosti: Bravčové stehno (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: Bravčové karé (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 560; Technické vlastnosti: Bravčové plece (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Bravčové údené karé (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Klobása domáca (Bravčové mäso min. 81%, hovädzie mäso min. 15%, prísady, prírodné koreniny, extrakty korenín, nepikantná), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Oškvarky bravčové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Oravská slanina údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Šunková saláma (zloženie bravčové mäso, hovädzie mäso min. 65%, množstvo tuku max.20%) v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Šunka bravčová dusená výberová, podiel mäsa min. 90%, nekrájaná, v celku, bez alergénov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Párky viedenské polodiétne, trvanlivosť do 7 dní, základné suroviny bravčové a hovädzie mäso, povrch hladký, farba svetlohnedá, konzistencia pevná, pružná, po ohriatí krehká, vôňa - jemná po čerstvej údenine, množstvo mäsa majmenej 65% v hmotnosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Trvanlivá saláma (malokarpatská, nitran - ekvivalent), trvanlivosť 90-120 dní, zloženie bravčové, hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku najmenej 70%, nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Mäkká saláma (jemná - ekvivalent), trvanlivosť 14-21 dní, zloženie bravčové, hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku min.50%, množstvo tuku najviac 35%, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková falošná zadná (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kuracia šunka výberová dusená, podiel mäsa minimálne 70%, nekrájaná v celku, bez alergénov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Párky obyčajné - hrubšie, váha 1ks: 100-130g, kuracie a bravčové mäso 52%, trvanlivosť min. 7 dní, svetlohnedá, konzistencia pevná pružná po ohriatí, vôňa jemná po čerstvej údenine, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Kuracie prsia chladené čerstvé, trieda A, skladovanie -2 do 2°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Morčacia šunka výberová dusená (jemná chuť po hydinovom mäse, primerane slaná, trvanlivosť minimálne 60 dní od dátumu výroby, skladovanie od 0 do 4°C bez alergénov, podiel mäsa minimálne 70%, nekarájaná), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 20. November 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.