Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné, kuchynská úprava, bez kosti, býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 580, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka, kuchynská úprava, býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kasti (močing), kuchynská úprava, býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé, bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 590, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička, kuchynská úprava, bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 170, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece, kuchynská úprava, bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 750, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová panenka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik, kuchynská úprava, bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová údená krkovička, bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jemná saláma (Liptovská...), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky (spišské, bratislavské...), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekačky, safaládky ..., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma (Nitran, Lovecká...), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása bravčová, údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina, údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 110, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jaternice (krvavnice, ryžové), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Škvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť, škvarená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tlačenka bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie držky, predvarené, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Majster mäsiar, s.r.o. | 6 | 0,00 | 0% | EUR | 8. December 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.