Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 82, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuch.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 401, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno - chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 378, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie zadné - chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 198, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzí roštenec býk, kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 333, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kačacie prsia b.kosti mrazené bez kosti, nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 53, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracie stehná chladené, mrazené kalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 151, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kurča chladené,mrazené bledoružovej farbz, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 16, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Morčacie prsia chladené bez kostí, bez kože, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 14, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kuracie prsia chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 173, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Párky čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 9, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Šunková saláma čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 32, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Šunka dusená čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 22, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Slanina bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Údené plece čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 9, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Údená krkovička čerstvá, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Klobása bravčová čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 16, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Bravčová pečeň chladená, kvalita, požadované množstvo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 16. December 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.