Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej jedálne
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí a mastných častí, čerstvé, , bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové plece, kuchynská úprava, bez kostí a mastných častí, čerstvé, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno, kuchynská úprava, bez kostí a mastných častí, orech, čerstvé, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzia roštenka, kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tuk, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie zadné, kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tuk, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Klobása, trvanlivý, tepelne neopracovaný mäsový výrobok, bravčové mäso min 81%, hovädzie mäso min 15%, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracia pečeň, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracie prsia bez kosti kuracie rezne, trieda kvality A, bez kosti, kože a mastných častí, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kurča kurča bez drobov. trieda kvality A, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Morčacie prsia, čerstvé, bez kosti a kože, nekalibrované, trieda kvality A, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 240, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Párky spišské, mäkký mäsový výrobok najvyššej kvality. (zloženie: bravčové mäso 59%, hovädzie mäso 21,2%, pitná voda, bravčové kože, jedlá soľ, paprika sladká mletá, paprika pálivá mletá) chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Párky viedenské, mäkký mäsový výrobok najvyššej kvality. (zloženie: bravčové mäso 76%, hovädzie mäso 4%, pitná voda, bravčové kože, jedlá soľ) chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Saláma Parizer, mäkký mäsový výrobok, údená, bez lepku, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Slanina údená, chrbtová bravčová slanina s kožou, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Slanina údená, gazdovská, s kožou, prerastaná (bravčový bok), chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Šunka dusená najvyššej kvality (zloženie: bravčové stehno bez kosti 93%, pitná voda, jedlá soľ) chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Teľacie stehno, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3%tuku, bledočervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Údená krkovička bez kosti, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Údené karé bez kosti, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 6 | 0,00 | 0% | EUR | 21. Január 2021 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.