Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko - chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 170, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno - chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie zadné - chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzí roštenec - býk, kuchanská úprava, , bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Teľacie stehno - orech, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracia pečeň - chladená, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracie stehná - chladené, kalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kurací stehenný rezeň, chladený, bez kosti, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kurča, chladené, bledoružovej farby, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Morčacie prsia, chladené bez kostí, bez kože, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kuracie prsia, chladené, bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Hovädzia falošná sviečková, chladená, bez kosti, kuchynská úprava, chudé, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Párková klobása, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Párky, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Šunková saláma, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Mäkká saláma, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šunka dusená, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina, bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Údené plece, čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Údené stehno, čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Údené karé, čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Klobása bravčová, čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Oškvarky, čerstvé, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Bravčová pečeň, chladená, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 18. Jún 2021 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.