Obstarávanie

Základné a dlhodobo skladovateľné potraviny al. ekvivalent


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum účelových zariadení
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
83 900,00
Konečná suma(Bez DPH):
61 228,33
Zaplatené:
72.97%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie dodávky základných a dlhodobo skladovateľných potravín v 1. kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa, vrátane dopravy a vyloženia na miesto dodania.; Dodanie tovaru do všetkých zariadení obstarávateľa v Trnavskom kraji + Duchonke, konkrétne miesta plnenia budú špecifikované po uzatvorení zmluvy, pričom vždy pôjde o strediská nachádzajúce sa v príslušnom kraji; Objednávateľ si vyhradzuje právo doplniť nové odberné miesta - strediska, ktoré vzniknú v príslušnom kraji počas trvania uzatvorenej zmluvy

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: všetky produkty, Hodnota / charakteristika: spĺňajú kvalitatívne požiadavky 1. triedy kvality podľa Potravinového kódexu a platných noriem; Technické vlastnosti: trvanlivosť všetkých produktov, Hodnota / charakteristika: nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby; Technické vlastnosti: trvanlivosť všetkých produktov, Hodnota / charakteristika: všetky produkty musia mať uvedený dátum výroby a najneskoršej spotreby; Technické vlastnosti: obaly všetkých produktov, Hodnota / charakteristika: čisté, nepoškodené, zdraviu nezávadné

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1.1. múka hladká 1 kg ( hladká špeciál extra), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2850; Technické vlastnosti: 1.2. múka polohrubá 1 kg ( pšeničná, polohrubá výberová), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 1.3. múka hrubá 1 kg , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: 1.4. krupica detská 500 g ( pšeničná krupica jemná dehydrovaná), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1800; Technické vlastnosti: 1.5. vločky ovsené, výberové, 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 280; Technické vlastnosti: 1.6. krúpky jačmenné (stredné) 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: 1.7. zmes pekárenská 4 kg balenie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 240; Technické vlastnosti: pol.č.2 ryža lúpaná ( guľatozrnná) balenie 1kg, 5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9550; Technické vlastnosti: 3.1. abeceda, bezvaječná cestovina, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: 3.2. rezance široké, bezvaječná cestovina, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: 3.3. cestoviny mušličky 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: 3.4. cestoviny fliačky bezvaječné, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 370; Technické vlastnosti: 3.5. cestoviny kolienka bezvaječné 5 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: 3.6. cestoviny mrvenička (8-vaječné cestoviny), 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: 3.7. cestoviny špagety bezvaječné, 400g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 540; Technické vlastnosti: 3.8. cestoviny tarhoňa, bezvaječné, 5 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: 3.9.cestoviny ťovky, dvojvaječné, 5 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 390; Technické vlastnosti: 3.10. cestoviny vretená, bezvaječné, 5 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: 3.11. Dobšinské cestoviny od babičky polievkové tenké, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 3.12. Dobšinské cestoviny od babičky polievkové široké, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: 4.1. cukor kryštálový jemný, 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2750; Technické vlastnosti: 4.2. cukor práškový, 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: 4.3. cukor škoricový 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: 4.4. cukor vanilkový, 5 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 4.5. cukor porcovaný, balenie po 5 gramov , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4000; Technické vlastnosti: 5.1. kompót ananásový, kúsky v mierne sladkom náleve, 3100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 5.2. kompót broskyňový, lúpané, polené v mierne sladkom náleve, 3600g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 5.3. kompót broskyňový, lúpané, polené , v mierne sladkom náleve, 820g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: 5.4. kompót jahodový, kúsky v mierne sladkom náleve, 850g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 570; Technické vlastnosti: 5.5. kompót mandarinkový, kúsky v mierne sladkom náleve, 2650g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: 5.6. kompót brusnicový 200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 34; Technické vlastnosti: 5.7. jablkový kompót delený lúpaný 3100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 230; Technické vlastnosti: 5.8. marhuľový kompót 3720g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 5.9. slivkový odkôstkovaný kompót 3600g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 5.10.višne odkôstkovaný kompót 3700g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: 6.1. jahodový džem ,(podiel zložky ovocia 55g/100g) 340g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 190; Technické vlastnosti: 6.2 slivkový lekvár ( sladený slivkový lekvár s jablkami), 4 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 210; Technické vlastnosti: 6.3. jahodový džem 4 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 240; Technické vlastnosti: 6.4. džem šípkový 340g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 6.5. džem porcovaný 20g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: pol.č. 7. pašteka ( ľahôdkový bravčový krém, hliníkový obal) 75g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3600; Technické vlastnosti: 8.1. sardinky v olivovom oleji,( pevná zložka min. 90g),125g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 190; Technické vlastnosti: 8.2. treščia pečeň, vo vlastnom oleji, 115g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 390; Technické vlastnosti: 8.3. tuniak kúsky v oleji 185g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 360; Technické vlastnosti: 8.4. tuniak calvo v olivovom oleji 80g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 8.5 tuniakový šalát mexico 185g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 8.6. tuniak drvený vo vlastnej šťave 185g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: 9.1. olej slnečnicový, rafinovaný, 1 L, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 9.2. olej olivový (z olivových výliskov) 1 L, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: 9.3. olej slnečnicový, rafinovaný 10 L balenie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1800; Technické vlastnosti: 9.4. repkový olej 2l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 190; Technické vlastnosti: 9.5. hera maslová 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1250; Technické vlastnosti: 9.6 palmarín 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: pol.č. 10. konzervovaná zelenina, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 10.1. kápia červená, 720g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: 10.2. hrášok, 840g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: 10.3. bonduelle hrášok 425g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: 10.4. kukurica sterilizovaná, ľahôdková, v sladkoslanom náleve, 425g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 295; Technické vlastnosti: 10.5. lečo sterilizované zeleninové, 670g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: 10.6. kukurica sterilizovaná lahôdková 2650g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 36; Technické vlastnosti: 10.7. pretlak paradajkový, sterilizovaný, podiel paradajok 95%, 3600g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 820; Technické vlastnosti: 10.8. šampiňóny, krajané, v slanom náleve, 425g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 68; Technické vlastnosti: 10.9. chren sterilizovaný, v sladkokyslom náleve, 670g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 55; Technické vlastnosti: 10.11. hrach sterilizovaný, mladý hrášok v slanom náleve, 2650g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 290; Technické vlastnosti: 10.12. uhorky, v sladkokyslom náleve, 6-9 cm, 670g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 455; Technické vlastnosti: 10.13. uhorky sterilizované 9-12cm 3600g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 820; Technické vlastnosti: 10.14. čalamáda pikantná 3720g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 820; Technické vlastnosti: 10.15. čalamáda pikantná 720g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 65; Technické vlastnosti: 10.16. feferóny guľaté 610g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 10.17. baranie rohy 620g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 10.18. kapusta kvasená 3300g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: 10.19. kapusta kvasená 620g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 48; Technické vlastnosti: 10.20. červená repa 3720g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 820; Technické vlastnosti: 10.21. červená repa 580g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: 10.22. ulanský šalát 3300g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 480; Technické vlastnosti: 10.23. olivy čierne bez kôstky 200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 10.24. olivy zelené bez kôstky 200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: pol.č. 11. rôzne, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 11.1. soľ 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: 11.2. kakao, ( kakaový prášok so zníženým obsahom tuku) 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 16; Technické vlastnosti: 11.3. solamyl 200g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 11.4. kyselina citrónová ( potravinárska), 30g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 11.5. zlatý klas 40g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: 11.6. krém na dukátové buchtičky 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 11.7. puding ( v prášku, rôzne druhy) 42g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 28; Technické vlastnosti: 11.8. puding vanilkový 1kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 36; Technické vlastnosti: 11.9. med ( včelý med kvetový) 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 85; Technické vlastnosti: 11.10. ovocná zmes pekárska 4kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 11.11. maková, orechová náplň 1kg , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 630; Technické vlastnosti: pol.č. 12. sušená zelenina/ovocie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 12.1. sušené paradajky 1600ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: 12.2. sušené paradajky 212g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 46; Technické vlastnosti: 12.3. fazuľa biela, 5 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: 12.4. lagris fazuľa farebná veľká 5kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 12.5. hrach suchý, polený, 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 95; Technické vlastnosti: 12.6. hrozienka sušené, 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 23; Technické vlastnosti: 12.7. šošovica veľkozrnná, 5 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: 12.8. hrach suchý polený 5kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 12.9. judášové ucho 100g - sušené hríby, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: pol.č. 13. bujóny slepačí, hovädzí, zeleninový, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: pol.č. 14. koreniny a chuťové prísady, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 0; Technické vlastnosti: 14.1. horčica plnotučná 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: 14.2. korenie celé, 750g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 14.3. korenie gulášové, 700g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 36; Technické vlastnosti: 14.4. korenie mleté, 800g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 65; Technické vlastnosti: 14.5. korenie nové, 550g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: 14.6. majoránka drvená, 1300g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: 14.7. bujón slepačí, 60g, Jednotka: bal., Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 14.8. paprika mletá, sladká, 2000g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 14.9. rasca mletá, 750g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 14.10. rasca celá, 750g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 14.11. škorica mletá, 700g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 23; Technické vlastnosti: 14.12. soľ jodovaná, jedlá, 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2400; Technické vlastnosti: 14.13. Vegeta alebo ekvivalent ( sypké ochucovadlo bez glutamanu sodného), 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 14.14. grilovacie korenie 1100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 14.15. korenie na ryby 950g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: 14.16. kečup jemný 4 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 14.17. kečup jemný 5 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 14.18. ocot , kvasný, liehový 8%, 1l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: 14.19. príchuť do jedál 5kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 14.20. podravka 5kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 14.21. podravka 10kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 36; Technické vlastnosti: 14.22. petržlenová vnat sušená 1300g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 36; Technické vlastnosti: 14.23. pizza korenie 500g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: 14.24. kôpor drvený 60g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7; Technické vlastnosti: 14.25. provensálske bylinky 180g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 14.26. sézamové semienka 180g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 23; Technické vlastnosti: 14.27. balsamikový vínny ocot 250ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 14; Technické vlastnosti: 14.28. sójové kocky , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: 14.29. sójová omáčka 1l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 14.30. worchesterová omáčka 1l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: 14.31. korenie na americké zemiaky 900g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: 14.32. bazalka sušená 230g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 14.33. kari korenie 700g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 14.34. bobkový list 250g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 14.35. droždie pekárenské čerstvé, vážené, 0,5kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
DEMIFOOD spol. s r.o. 3 73 474,00 20% EUR 8. Január 2016 99671

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.