pracovné náradie pre mäsiareň
Technické vlastnosti: 1. Mäsiarsky nôž, Hodnota / charakteristika: pre profesionálne pracovné prostredie, široké ostrie z nerezovej ocele, 1 ks v samostatnom balení; Technické vlastnosti: 1.1 Mäsiarsky nôž- rukoväť, Hodnota / charakteristika: materiál: palisandrové drevo/iný ekvivalent spĺňajúci pevné uchopenie, ergonomické, protišmykové; Technické vlastnosti: 2. Sekáč na hovädzinu, Hodnota / charakteristika: nerezová čepeľ, nitová čierna plastová rukoväť; Technické vlastnosti: 3. Hák na manipuláciu s mäsom, Hodnota / charakteristika: nerezový hák s plastovou rúčkou/plastovým držadlom, hák tvaru T slúžiaci na manipuláciu s mäsom; Technické vlastnosti: 4. A Ostrič nožov- ocieľka, Hodnota / charakteristika: nerezová, oválna ručná ocieľka/brúska na nože s plastovou rukoväťou; Technické vlastnosti: 4.1 A Ostrič nožov- ocieľka, Hodnota / charakteristika: bezškárové spojenie čepele s rukoväťou + závesné oko, vysokoodolná voči korózii; Technické vlastnosti: 4 B Ostrič nožov- ručná brúska, Hodnota / charakteristika: na ťah, tvar V s odpruženým vedením uhlu čepele, bez potreby mazania pri ostrení/brúsení nožov; Technické vlastnosti: 4.1 B Ostrič nožov- ručná brúska, Hodnota / charakteristika: nastaviteľná sila ostrenia t.j. dvojstupňový uhol ostrenia a brúsne elementy s diamantovým povrchom; Technické vlastnosti: 4.2 B Ostrič nožov- ručná brúska, Hodnota / charakteristika: farba: čierna, rovné ostrie, odkladací priečinok s krytom
Technické vlastnosti: 1. Mäsiarsky nôž- čepeľ, Jednotka: cm, Minimum: 26, Maximum: 36, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 1.1 Mäsiarsky nôž, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 2. Sekáč na hovädzinu- čepeľ, Jednotka: cm, Minimum: 36, Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2.1 Sekáč na hovädzinu, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.2 Sekáč na hovädzinu-rukoväť, Jednotka: cm, Minimum: 46, Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2.3 Sekáč na hovädzinu- celková hmotnosť, Jednotka: kg, Minimum: 2,5, Maximum: 3,3, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2.4 Sekáč na hovädzinu- celková dĺžka, Jednotka: cm, Minimum: 82, Maximum: 86, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hák na manipuláciu s mäsom- celková dĺžka, Jednotka: cm, Minimum: 16,5, Maximum: 17, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3.1 Hák na manipuláciu s mäsom, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4. A Ostrič nožov- ocieľka- čepeľ, Jednotka: cm, Minimum: 30, Maximum: 32, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. A Ostrič nožov- ocieľka, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4. B Ostrič nožov- ručná brúska, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
T-613, s.r.o. | 1 | 392,48 | 20% | EUR | 8. Február 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.