Predmetom zákazky je dodávka a) čerstvého mäsa bravčového, hovädzieho, teľacieho a diviny b) chladeného mäsa a mäsových výrobkov. Mäso bude určené na varenie , na prípravu obedov, večere , na prípravu jedál pre potreby stravovacích zariadení.
Technické vlastnosti: Požadujeme balenie:, Hodnota / charakteristika: v prepravkách, chladené, čerstvé.; Technické vlastnosti: Kvalita: hovädzie, bravčové mäso, teľacie mäso:, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí resp. zmrazení.; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso, teľacie mäso požadujeme:, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso, teľacie mäso požadujeme:, Hodnota / charakteristika: bez krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín.; Technické vlastnosti: požadovaná úprava:, Hodnota / charakteristika: kuchynská .
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti, čerstvé - býk , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1340, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti, čerstvé, krk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hov.držky mrazené predvarené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 540, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti ,čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 940, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti ,čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 310, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové kare bez kosti, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1610, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové kare s kosťou a panenkou bez retiazky, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička udená bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová panenka čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové líčka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové údené rebrá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové koleno bavorské, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 9, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň mrazená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bidvest Slovakia s. r. o. | 11 | 18 733,00 | 0% | EUR | 17. Október 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.