Obstarávanie

Reklamné predmety s potlačou loga alebo grafiky podľa design manuálu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národné lesnícke centrum (NLC)
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
2 615,83
Zaplatené:
52.31%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
22462000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

A. Kávová šálka s podšálkou potlačená farebným logom, slúžiaca ako dar a reklamný predmet pre partnerov a účastníkov podujatí (pracovných rokovaní), 288 kusov ; B. Darčeková krabička pre samostatné zabalenie šálky s podšálkou, 288 kusov; C. Multifunkčná elastická šatka – tuba s poltačou, 400 kusov (biela 200 kusov, zelená 200 kusov); D. Darčeková krabička pre samostatné zabalenie šatky, 400 kusov

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: A. Šálka – potlač loga, Hodnota / charakteristika: Farebná potlač názvu organizácie a loga (celkom 3 farby – zelený podklad, biele logo, čierne písmo – transfer print) v súlade s design manuálom na tlačiteľnej ploche. ; Technické vlastnosti: A. Šálka – potlač loga, Hodnota / charakteristika: Podľa vopred odkonzultovaného návrhu.; Technické vlastnosti: A. Šálka a podšálka - materiál a farba, Hodnota / charakteristika: Royal porcelan, Biela - Royal white.; Technické vlastnosti: B. Darčeková krabička k šálke, Hodnota / charakteristika: Kartónová krabička v svetlo zelenej (apple green) farbe, vyrobená na mieru tak, aby šálka s podšálkou boli v nej zabezpečené proti pohybu a poškodeniu.; Technické vlastnosti: C. Multifunkčná elastická šatka - materiál a farba, Hodnota / charakteristika: Materiál 95% bavlna, 5% polyester, farba biela 200 ks, svetlá zelená 200 ks.; Technické vlastnosti: C. Multifunkčná elastická šatka - logo a grafika na potlač, Hodnota / charakteristika: Plnofarebná potlač loga v súlade s design manuálom podľa vopred odkonzultovaného návrhu na bielych šatkách.; Technické vlastnosti: C. Multifunkčná elastická šatka - logo a grafika na potlač, Hodnota / charakteristika: Jednofarebná potlač korporátnej grafiky v súlade s design manuálom podľa vopred odkonzultovaného návrhu na zelených šatkách.; Technické vlastnosti: D. Darčeková krabička k šatke., Hodnota / charakteristika: Biela papierová skladacia krabička podľa obrázku D.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: A. Objem šálky s podšálkou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 130; Technické vlastnosti: A. Výška šálky, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 82; Technické vlastnosti: A. Priemer (vrchný rozmer šálky), Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 65x65; Technické vlastnosti: A. Tlačiteľná plocha šálky, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40x45; Technické vlastnosti: C. Rozmery multifunkčnej šatky – tuby, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250x500; Technické vlastnosti: C. Rozmer loga na viacúčelovú šatku bielu, Jednotka: mm, Minimum: 20x50, Maximum: 35x70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: C. Rozmer grafiky pre potlač viacúčelovej šatky zelenej, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 220x220; Technické vlastnosti: D. Rozmery darčekovej krabičky k šatke, Jednotka: mm, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120x160x40

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Hauerland spol. s r.o. 5 3 139,00 20% EUR 8. November 2016 123095

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.