Organizačno - technické zabezpečenie alebo poskytnutie služieb a všetkých služieb súvisiacich so zabezpečením školenia, ktoré sa uskutoční v termíne 29.-30.11.2016 v hoteli min. 3* kategórie v okrese Nitra, Trenčín, alebo Piešťany; Samotné školenie sa uskutoční v dňoch 29.-30.11.2016; Školenia sa zúčastní celkovo 61 účastníkov; Ubytovacie zariadenie: hotel v min. 3*** kategórii (ďalej len "hotel") s konferenčnou sálou s kapacitou pre min. 61 účastníkov; Ubytovanie pre 61 účastníkov na 1 noc, t.j. 29.11.2016; Zabezpečenie stravovania, ubytovania a uskutočnenie školenia v 1 hoteli; Reštauračné alebo ekvivalentné reprezentatívne priestory slúžiace na poskytovanie večere, obedu, občerstvenia, raňajok; 1. Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 61 osôb na 1 noc, t.j. 29.11.2016; 1.1 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 8 osôb; 1.2 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 53 osôb; 2. Prenájom konferenčnej sály na 2 dni pre 61 účastníkov; 2.1 Prenájom konferenčnej sály dňa 29.11.2016; 2.2 Prenájom konferenčnej sály dňa 30.11.2016; 3. Technické vybavenie konferenčnej miestnosti na 2 dni; 3.1 Dataprojektor; 3.2 Premietacie plátno; 3.3 Notebook; 3.4 Diaľkový ovládač na dataprojektor; 3.5 Mikrofón na rečnícky pult; 3.6 Mikrofón bezdrôtový; 3.7 Mikrofón stolový; 3.8 Wifi (v konferenčnej sále); 3.9 Veľký stojan s podstavcom so zástavami SR a EÚ; 4. Ozvučenie konferenčnej sály a technické služby na 2 dni; 5. Ikebana na rečnícky stôl; 6. Občerstvenie pri privítaní: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 6.1 Jedlo; 6.2 Nápoje; 7. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 7.1 Jedlo; 7.2 Nápoje; 8. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 8.1 Polievka; 8.2 Teplý bufet; 8.3 Studený bufet; 8.4 Dezert a ovocné misy; 8.5 Nápoje; 9. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 9.1 Nápoje; 9.2 Jedlo; 10. Večera: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 10.1 Polievka; 10.2 Teplý bufet; 10.3 Studený bufet; 10.4 Dezert a ovocné misy; 10.5 Nápoje; 11. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 11.1 Nápoje; 11.2 Jedlo; 12. Raňajky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016; 13. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016; 13.1 Nápoje; 13.2 Jedlo; 14. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016; 14.1 Polievka; 14.2 Teplý bufet; 14.3 Studený bufet; 14.4 Dezert a ovocné misy; 14.5 Nápoje; 15. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 30.11.2016; 15.1 Nápoje; 15.2 Jedlo
Technické vlastnosti: 1.1 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 8 osôb , Hodnota / charakteristika: 1 osoba= 1 samostatná izba, t.j. 8 izieb pre 8 osôb; Technické vlastnosti: 1.2 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 53 osôb, Hodnota / charakteristika: 53 osôb ubytovaných v 1-viacposteľových izbách, avšak maximálne 2 osoby na 1 izbe ; Technické vlastnosti: 2. Prenájom konferenčnej sály na 2 dni pre 61 účastníkov, Hodnota / charakteristika: konferenčná sála s kapacitou min. 61 miest; Technické vlastnosti: 2.1 Prenájom konferenčnej sály dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: samostatná konferenčná sála s rečníckym pultom, rečníckym a registračným stolom v čase 09:00-20:30 hod. Rečnícky stôl pre 2 osoby so stoličkami. Kinosedenie pre 61 osôb. ; Technické vlastnosti: 2.2 Prenájom konferenčnej sály dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: samostatná konferenčná sála s rečníckym pultom, rečníckym a registračným stolom v čase 09:00-15:00 hod. Rečnícky stôl pre 2 osoby so stoličkami. Kinosedenie pre 61 osôb.; Technické vlastnosti: 3.1 Dataprojektor, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.2 Premietacie plátno, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.3 Notebook, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.4 Diaľkový ovládač na dataprojektor, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.5 Mikrofón na rečnícky pult, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.6 Mikrofón bezdrôtový, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.7 Mikrofón stolový, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.8 Wifi (v konferenčnej sále), Hodnota / charakteristika: počas trvania školenie, celok/ 1 deň ; Technické vlastnosti: 3.9 Veľký stojan s podstavcom so zástavami SR a EÚ, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň. V podstavci 2 zástavy.; Technické vlastnosti: 4. Ozvučenie konferenčnej sály a technické služby na 2 dni, Hodnota / charakteristika: Ozvučenie, montáž, demontáž techniky, riešenie technických závad. Technické služby počas trvania školenia; Technické vlastnosti: 5. Ikebana na rečnícky stôl, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 6. Občerstvenie pri privítaní pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 09:00 hod.; Technické vlastnosti: 6.1 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.; Technické vlastnosti: 6.2 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 7. Občerstvenie počas prestávky pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 11:00 hod.; Technické vlastnosti: 7.1 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.; Technické vlastnosti: 7.2 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 8. Obed pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 13:00 hod.; Technické vlastnosti: 8.1 Polievka, Hodnota / charakteristika: Teplá polievka 0,3 l/1 os., 2 druhy- mäsová, zeleninová; Technické vlastnosti: 8.2 Teplý bufet, Hodnota / charakteristika: Hlavné jedlo v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 2 druhy mäsa a 1 vegetariánske jedlo. Príloha v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 3 druhy.; Technické vlastnosti: 8.3 Studený bufet, Hodnota / charakteristika: 2 druhy zeleninových šalátov, 1 druh - 200g/1 os.; Technické vlastnosti: 8.4 Dezert a ovocné misy, Hodnota / charakteristika: Dezert v hmotnosti 80g - 2 ks/1 os., 2 druhy dezertu v druhovom pomere 30:31. Ovocné misy 2 ks, 1 ovocná misa o hmotnosti 1,5 kg.; Technické vlastnosti: 8.5 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 9. Občerstvenie počas prestávky pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 16:00 hod.; Technické vlastnosti: 9.1 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 9.2 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.; Technické vlastnosti: 10. Večera pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase o 18:00 hod.; Technické vlastnosti: 10.1 Polievka, Hodnota / charakteristika: Teplá polievka 0,3 l/1 os., 2 druhy- mäsová, zeleninová; Technické vlastnosti: 10.2 Teplý bufet, Hodnota / charakteristika: Hlavné jedlo v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 2 druhy mäsa a 1 vegetariánske jedlo. Príloha v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 3 druhy.; Technické vlastnosti: 10.3 Studený bufet, Hodnota / charakteristika: 2 druhy zeleninových šalátov, 1 druh - 200g/1 os.; Technické vlastnosti: 10.4 Dezert a ovocné misy, Hodnota / charakteristika: Dezert v hmotnosti 80g - 2 ks/1 os., 2 druhy dezertu v druhovom pomere 30:31. Ovocné misy 2 ks, 1 ovocná misa o hmotnosti 1,5 kg.; Technické vlastnosti: 10.5 Nápoje, Hodnota / charakteristika: káva espresso s mliekom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 11. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 20:30 hod.; Technické vlastnosti: 11.1 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 11.2 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.; Technické vlastnosti: 12. Raňajky pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: švédske stoly v čase 08:00 hod.; Technické vlastnosti: 13. Občerstvenie počas prestávky pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 10:30 hod.; Technické vlastnosti: 13.1 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 13.2 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os; Technické vlastnosti: 14. Obed pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 12:30 hod.; Technické vlastnosti: 14.1 Polievka, Hodnota / charakteristika: Teplá polievka 0,3 l/1 os., 2 druhy- mäsová, zeleninová; Technické vlastnosti: 14.2 Teplý bufet, Hodnota / charakteristika: Hlavné jedlo v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 2 druhy mäsa a 1 vegetariánske jedlo. Príloha v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 3 druhy.; Technické vlastnosti: 14.3 Studený bufet, Hodnota / charakteristika: 2 druhy zeleninových šalátov, 1 druh - 200g/1 os.; Technické vlastnosti: 14.4 Dezert a ovocné misy, Hodnota / charakteristika: Dezert v hmotnosti 80g - 2 ks/1 os., 2 druhy dezertu v druhovom pomere 30:31. Ovocné misy 2 ks, 1 ovocná misa o hmotnosti 1,5 kg.; Technické vlastnosti: 14.5 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 15. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 15:00 hod.; Technické vlastnosti: 15.1 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 15.2 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.
Technické vlastnosti: 1.1 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 8 osôb , Jednotka: noc, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 1.2 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 53 osôb, Jednotka: noc, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.1 Prenájom konferenčnej sály dňa 29.11.2016, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.2 Prenájom konferenčnej sály dňa 30.11.2016, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.1 Dataprojektor (počas trvania školenia), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.2 Premietacie plátno, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.3 Notebook, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.4 Diaľkový ovládač na dataprojektor, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.5 Mikrofón na rečnícky pult, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.6 Mikrofón bezdrôtový, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.7 Mikrofón stolový, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.8 Wifi (v konferenčnej sále) na 2 dni, Jednotka: deň, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.9 Veľký stojan s podstavcom so zástavami SR a EÚ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 4. Ozvučenie konferenčnej sály a technické služby na 2 dni, Jednotka: deň, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 5. Ikebana na rečnícky stôl, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 6. Občerstvenie pri privítaní: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 7. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 8. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 9. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 10. Večera: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 11. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 12. Raňajky:bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 13. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 14. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 15. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MEGA Education, s. r. o. | 5 | 7 475,00 | 20% | EUR | 18. November 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.