Obstarávanie

Zabezpečenie školenia v dňoch 29.-30.11.2016 v hoteli min. 3* kategórie v okrese Nitra/ Trenčín/Piešťany


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad vlády Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 263,14
Konečná suma(Bez DPH):
6 229,16
Zaplatené:
55.3%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55120000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
celok, t.j. určené služby v požadovanom množstve
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Organizačno - technické zabezpečenie alebo poskytnutie služieb a všetkých služieb súvisiacich so zabezpečením školenia, ktoré sa uskutoční v termíne 29.-30.11.2016 v hoteli min. 3* kategórie v okrese Nitra, Trenčín, alebo Piešťany; Samotné školenie sa uskutoční v dňoch 29.-30.11.2016; Školenia sa zúčastní celkovo 61 účastníkov; Ubytovacie zariadenie: hotel v min. 3*** kategórii (ďalej len "hotel") s konferenčnou sálou s kapacitou pre min. 61 účastníkov; Ubytovanie pre 61 účastníkov na 1 noc, t.j. 29.11.2016; Zabezpečenie stravovania, ubytovania a uskutočnenie školenia v 1 hoteli; Reštauračné alebo ekvivalentné reprezentatívne priestory slúžiace na poskytovanie večere, obedu, občerstvenia, raňajok; 1. Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 61 osôb na 1 noc, t.j. 29.11.2016; 1.1 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 8 osôb; 1.2 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 53 osôb; 2. Prenájom konferenčnej sály na 2 dni pre 61 účastníkov; 2.1 Prenájom konferenčnej sály dňa 29.11.2016; 2.2 Prenájom konferenčnej sály dňa 30.11.2016; 3. Technické vybavenie konferenčnej miestnosti na 2 dni; 3.1 Dataprojektor; 3.2 Premietacie plátno; 3.3 Notebook; 3.4 Diaľkový ovládač na dataprojektor; 3.5 Mikrofón na rečnícky pult; 3.6 Mikrofón bezdrôtový; 3.7 Mikrofón stolový; 3.8 Wifi (v konferenčnej sále); 3.9 Veľký stojan s podstavcom so zástavami SR a EÚ; 4. Ozvučenie konferenčnej sály a technické služby na 2 dni; 5. Ikebana na rečnícky stôl; 6. Občerstvenie pri privítaní: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 6.1 Jedlo; 6.2 Nápoje; 7. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 7.1 Jedlo; 7.2 Nápoje; 8. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 8.1 Polievka; 8.2 Teplý bufet; 8.3 Studený bufet; 8.4 Dezert a ovocné misy; 8.5 Nápoje; 9. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 9.1 Nápoje; 9.2 Jedlo; 10. Večera: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 10.1 Polievka; 10.2 Teplý bufet; 10.3 Studený bufet; 10.4 Dezert a ovocné misy; 10.5 Nápoje; 11. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016; 11.1 Nápoje; 11.2 Jedlo; 12. Raňajky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016; 13. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016; 13.1 Nápoje; 13.2 Jedlo; 14. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016; 14.1 Polievka; 14.2 Teplý bufet; 14.3 Studený bufet; 14.4 Dezert a ovocné misy; 14.5 Nápoje; 15. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 30.11.2016; 15.1 Nápoje; 15.2 Jedlo

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1.1 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 8 osôb , Hodnota / charakteristika: 1 osoba= 1 samostatná izba, t.j. 8 izieb pre 8 osôb; Technické vlastnosti: 1.2 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 53 osôb, Hodnota / charakteristika: 53 osôb ubytovaných v 1-viacposteľových izbách, avšak maximálne 2 osoby na 1 izbe ; Technické vlastnosti: 2. Prenájom konferenčnej sály na 2 dni pre 61 účastníkov, Hodnota / charakteristika: konferenčná sála s kapacitou min. 61 miest; Technické vlastnosti: 2.1 Prenájom konferenčnej sály dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: samostatná konferenčná sála s rečníckym pultom, rečníckym a registračným stolom v čase 09:00-20:30 hod. Rečnícky stôl pre 2 osoby so stoličkami. Kinosedenie pre 61 osôb. ; Technické vlastnosti: 2.2 Prenájom konferenčnej sály dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: samostatná konferenčná sála s rečníckym pultom, rečníckym a registračným stolom v čase 09:00-15:00 hod. Rečnícky stôl pre 2 osoby so stoličkami. Kinosedenie pre 61 osôb.; Technické vlastnosti: 3.1 Dataprojektor, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.2 Premietacie plátno, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.3 Notebook, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.4 Diaľkový ovládač na dataprojektor, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.5 Mikrofón na rečnícky pult, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.6 Mikrofón bezdrôtový, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.7 Mikrofón stolový, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 3.8 Wifi (v konferenčnej sále), Hodnota / charakteristika: počas trvania školenie, celok/ 1 deň ; Technické vlastnosti: 3.9 Veľký stojan s podstavcom so zástavami SR a EÚ, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň. V podstavci 2 zástavy.; Technické vlastnosti: 4. Ozvučenie konferenčnej sály a technické služby na 2 dni, Hodnota / charakteristika: Ozvučenie, montáž, demontáž techniky, riešenie technických závad. Technické služby počas trvania školenia; Technické vlastnosti: 5. Ikebana na rečnícky stôl, Hodnota / charakteristika: počas trvania školenia, 1 ks/1 deň; Technické vlastnosti: 6. Občerstvenie pri privítaní pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 09:00 hod.; Technické vlastnosti: 6.1 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.; Technické vlastnosti: 6.2 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 7. Občerstvenie počas prestávky pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 11:00 hod.; Technické vlastnosti: 7.1 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.; Technické vlastnosti: 7.2 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 8. Obed pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 13:00 hod.; Technické vlastnosti: 8.1 Polievka, Hodnota / charakteristika: Teplá polievka 0,3 l/1 os., 2 druhy- mäsová, zeleninová; Technické vlastnosti: 8.2 Teplý bufet, Hodnota / charakteristika: Hlavné jedlo v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 2 druhy mäsa a 1 vegetariánske jedlo. Príloha v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 3 druhy.; Technické vlastnosti: 8.3 Studený bufet, Hodnota / charakteristika: 2 druhy zeleninových šalátov, 1 druh - 200g/1 os.; Technické vlastnosti: 8.4 Dezert a ovocné misy, Hodnota / charakteristika: Dezert v hmotnosti 80g - 2 ks/1 os., 2 druhy dezertu v druhovom pomere 30:31. Ovocné misy 2 ks, 1 ovocná misa o hmotnosti 1,5 kg.; Technické vlastnosti: 8.5 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 9. Občerstvenie počas prestávky pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 16:00 hod.; Technické vlastnosti: 9.1 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 9.2 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.; Technické vlastnosti: 10. Večera pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase o 18:00 hod.; Technické vlastnosti: 10.1 Polievka, Hodnota / charakteristika: Teplá polievka 0,3 l/1 os., 2 druhy- mäsová, zeleninová; Technické vlastnosti: 10.2 Teplý bufet, Hodnota / charakteristika: Hlavné jedlo v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 2 druhy mäsa a 1 vegetariánske jedlo. Príloha v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 3 druhy.; Technické vlastnosti: 10.3 Studený bufet, Hodnota / charakteristika: 2 druhy zeleninových šalátov, 1 druh - 200g/1 os.; Technické vlastnosti: 10.4 Dezert a ovocné misy, Hodnota / charakteristika: Dezert v hmotnosti 80g - 2 ks/1 os., 2 druhy dezertu v druhovom pomere 30:31. Ovocné misy 2 ks, 1 ovocná misa o hmotnosti 1,5 kg.; Technické vlastnosti: 10.5 Nápoje, Hodnota / charakteristika: káva espresso s mliekom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 11. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 20:30 hod.; Technické vlastnosti: 11.1 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 11.2 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.; Technické vlastnosti: 12. Raňajky pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: švédske stoly v čase 08:00 hod.; Technické vlastnosti: 13. Občerstvenie počas prestávky pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 10:30 hod.; Technické vlastnosti: 13.1 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 13.2 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os; Technické vlastnosti: 14. Obed pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 12:30 hod.; Technické vlastnosti: 14.1 Polievka, Hodnota / charakteristika: Teplá polievka 0,3 l/1 os., 2 druhy- mäsová, zeleninová; Technické vlastnosti: 14.2 Teplý bufet, Hodnota / charakteristika: Hlavné jedlo v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 2 druhy mäsa a 1 vegetariánske jedlo. Príloha v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 3 druhy.; Technické vlastnosti: 14.3 Studený bufet, Hodnota / charakteristika: 2 druhy zeleninových šalátov, 1 druh - 200g/1 os.; Technické vlastnosti: 14.4 Dezert a ovocné misy, Hodnota / charakteristika: Dezert v hmotnosti 80g - 2 ks/1 os., 2 druhy dezertu v druhovom pomere 30:31. Ovocné misy 2 ks, 1 ovocná misa o hmotnosti 1,5 kg.; Technické vlastnosti: 14.5 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 15. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Hodnota / charakteristika: formou bufetových stolov v čase 15:00 hod.; Technické vlastnosti: 15.1 Nápoje, Hodnota / charakteristika: Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os.; Technické vlastnosti: 15.2 Jedlo, Hodnota / charakteristika: Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1.1 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 8 osôb , Jednotka: noc, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 1.2 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 53 osôb, Jednotka: noc, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.1 Prenájom konferenčnej sály dňa 29.11.2016, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 2.2 Prenájom konferenčnej sály dňa 30.11.2016, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 3.1 Dataprojektor (počas trvania školenia), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.2 Premietacie plátno, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.3 Notebook, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.4 Diaľkový ovládač na dataprojektor, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.5 Mikrofón na rečnícky pult, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.6 Mikrofón bezdrôtový, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.7 Mikrofón stolový, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.8 Wifi (v konferenčnej sále) na 2 dni, Jednotka: deň, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 3.9 Veľký stojan s podstavcom so zástavami SR a EÚ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 4. Ozvučenie konferenčnej sály a technické služby na 2 dni, Jednotka: deň, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 5. Ikebana na rečnícky stôl, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 6. Občerstvenie pri privítaní: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 7. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 8. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 9. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 10. Večera: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 11. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 12. Raňajky:bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 13. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 14. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 15. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 30.11.2016, Jednotka: celok, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MEGA Education, s. r. o. 5 7 475,00 20% EUR 18. November 2016 124611

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac dolárov mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.

Prihlás sa cez Patreon

Podporte UVOstat pre dobrý pocit, prémiové funkcie a všetko bez reklám.

Become a patron button@2x
×