Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
180 050,00
Konečná suma(Bez DPH):
123 325,00
Zaplatené:
68.49%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
kg
Množstvo:
56850.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Čerstvé chladené bravčové a hovädzie mäso s určením pre prípravu jedál a pokrmov v stravovacích zariadeniach objednávateľa v predpokladanom objeme min. 30.429,0 kg za 4 mesiace. ; Výrobky z mäsa s určením pre prípravu jedál a pokrmov v stravovacích zariadeniach objednávateľa v predpokladanom objeme min. 8.787,0 kg za 4 mesiace. ; Mrazená a chladená hydina s určením pre prípravu jedál a pokrmov v stravovacích zariadeniach objednávateľa v predpokladanom objeme min. 17.634,0 kg za 4 mesiace. ; Zabezpečenie čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa, výrobkov z mäsa a mrazenej hydiny v celkovom objeem cca 56.850,0 kg za 4 mesiace, v kvalite podľa platných noriem, vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania.; Na priame použitie a na tepelné spracovanie.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové stehno, Hodnota / charakteristika: vykostené bravčové stehno bez kolienka, pričom stehno sarozdelí po blane na vrchný šál, z ktorého sa oddelí plátok,spodný šál, ktorého sa oddelí plátok, spodný šál,; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové stehno, Hodnota / charakteristika: z ktorého sa oddelí korbáčik, na orech a kvetovú špičku a odstránia sa povrchový tuk, medzisvalový tuk, väzivové tkanivo, povrchové blany a šľachy.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso-bravčové plece, Hodnota / charakteristika: bravčové plece bez kosti špeciálne upravené, je plece, z ktorého je oddelená svalovina nad ramennou kosťou a plátok lopatky; ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso-bravčové plece, Hodnota / charakteristika: z vykosteného pleca sa odstránia šľachy, kĺbové puzdrá, tuhé časti, povrchové krytie tukom a koža.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové karé bez kosti, Hodnota / charakteristika: bravčové karé bez kosti špeciálne upravené, je vykostené karé zbavené povrchového tuku až na svalovinu a strapcovitých zvyškov mäsa, pričom sa oddelia mäsové časti boku.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčová krkovička bez kosti, Hodnota / charakteristika: bravčová krkovička špec. upravená, je vykostená krkovička bez lopatkovej chrupavky, svaloviny nad chrupavkou a strapcovitých zvyškov mäsa, pričom povrchové krytie tuku sa upraví až na svalovinu.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčový bôčik bez kosti, Hodnota / charakteristika: bravčový bôčik špec. upravený, vykostený bok.; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - hovädzie stehno bez kosti, Hodnota / charakteristika: špeciálne upravené, ktorým je vykostené stehno rozdelenépo blanách na jednotlivé šály, valec, predstehno a kvetovúšpičku, ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - hovädzie stehno bez kosti, Hodnota / charakteristika: bez loja,s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a strapcovitých zvyškov mäsa.; Technické vlastnosti: Hovädzie predné - hovädzie plece bez kosti, Hodnota / charakteristika: špeciálne upravené, ktorým je plece vykostené bez loja,bez nožiny a svaloviny predlaktia, bez plátku z vnútornej strany lopatky, koncových šliach a strapcovitých zvyškov mäsa.; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso - hovädzia roštenka, Hodnota / charakteristika: hovädzia nízka roštenka bez kosti špeciálne upravená,ktorou je nízka roštenka oddelená rovným rezom od bokutesne za chrbtovým svalom,; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso - hovädzia roštenka, Hodnota / charakteristika: bez strapcovitých zvyškov mäsa, úlomkov kostí, hlbokýchzárezov a bez pozdĺžnej postrannej šľachy, ktorej povrch je upravený až na povrchovú blanu.; Technické vlastnosti: Bravčové a hovädzie mäso a výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave, čerstvé, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa,bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku.; Technické vlastnosti: Bravčové a hovädzie mäso a výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: nesmie obsahovať stopy po zmrznutí, povrch bez nástreku, nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok, musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade s VZPP.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, KÚ - na rezne, Jednotka: kg, Minimum: 9667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, KÚ, Jednotka: kg, Minimum: 3667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, KÚ, Jednotka: kg, Minimum: 4341, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti, KÚ, Jednotka: kg, Minimum: 1367, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: 433, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová koleno zadné, Jednotka: kg, Minimum: 433, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové koleno, zadné, bez kostí, údené, Jednotka: kg, Minimum: 67, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: 220, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčovíé kosti z karé a krkovičky, Jednotka: kg, Minimum: 3033, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno udené bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: 67, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 367, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová karé udené bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Udené kosti z karé, Jednotka: kg, Minimum: 7, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: 93, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť - 100% tuk, Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kostí, stehno, mladý býk, Jednotka: kg, Minimum: 3467, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kostí, mladý býk, Jednotka: kg, Minimum: 733, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie harfy, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková, mladý býk, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie držky, predvarené, krájané, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka nízka bez kostí, KU, mladý býk, Jednotka: kg, Minimum: 900, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäso čerstvé chladené spolu, Jednotka: kg, Minimum: 30429, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky obyčajné, v bravčovom čreve, bravčové mäso min. 50 %, Jednotka: kg, Minimum: 17, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky študenstské, min. 50 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bratislavské párky, bravč.mäso min. 57 %, hov.mäso min. 15 %, bravč.slanina 2 %, Jednotka: kg, Minimum: 1033, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekačky, bravčové mäso min. 35 %, hovádzie mäso min. 9 %, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Viedenske párky, bravčové mäso min. 70 % mäsa, , Jednotka: kg, Minimum: 67, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jemná parížská saláma, min. 50 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 67, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Liptovská saláma, bravčové mäso min. 50 %, hovädzie mäso min.20 %, Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená bravčová, kvalita štandard, min. 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená bravčová, kvalita štandard, min. 80 % mäsa, balenie 50 gr VB nárez, Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená, bravčová, kvalita štandard, min. 80 % mäsa, balenie 100 gr VB nárez, Jednotka: kg, Minimum: 1667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka kuracia štandard, min. 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma, min. 54 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 767, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma, min. 54 % mäsa, balenie 50 gr VB nárez, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma, min. 50 % mäsa, balenie 100 gr VB nárez, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slovenská saláma, min. 50 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca klobása / tepelne nespracovaná, bravč. a hov.mäso min. 98 %, kalibrovaná, Jednotka: kg, Minimum: 667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása cigáro, Jednotka: kg, Minimum: 7, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Ipeľská klobása/ tepelne upravená, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina , bravčový bok , min. 85 %, tepelne upravená, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca slanina, min. výška 1,5 cm, tepelne neupravená, Jednotka: kg, Minimum: 567, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Strážovská saláma, bravč.mäso min. 66 %, hov.mäso min.26 %, zmes prírodných korenín, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Čingovská saláma, bravč.mäso min. 66 %, hov.mäso min.26 %, zmes prírodných korenín, Jednotka: kg, Minimum: 3, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma, bravčové a hovädzie mäso min. 90 % , tradičná kvalita, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma, bravč.a hov.mäso min. 90 %, balenie 50 gr VB nárez, tradičná kvalita, Jednotka: kg, Minimum: 233, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma, bravč.a hov.mäso min. 90 % , balenie 100 gr VB nárez, tradičná kvalita, Jednotka: kg, Minimum: 267, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Lovecká saláma, vysušená, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Nitran saláma, bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, vysušená, Jednotka: kg, Minimum: 43, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Nitran saláma, bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, vysušená, balenie 50 gr nárez, VB, Jednotka: kg, Minimum: 133, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Nitran saláma, bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, vysušená, balenie 100 gr nárez VB, , Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Inovecká saláma, tradičná úprava, balenie 100g nárez,VB , Jednotka: kg, Minimum: 17, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Inovecká saláma - tradičná úprava, Jednotka: kg, Minimum: 57, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tokajská saláma - tradičná úprava, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tokajská saláma, balenie 50 gr nárez,VB , Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tokajská saláma, balenie 100 gr nárez, VB , Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jaterničky, bravčové mäso min. 40 %, Jednotka: kg, Minimum: 17, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, Jednotka: kg, Minimum: 133, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, balenie 100 gr VB, Jednotka: kg, Minimum: 133, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky spolu, Jednotka: kg, Minimum: 8787, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sliepka mrazená, Jednotka: kg, Minimum: 667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sliepka chladená, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kurča mrazené, Jednotka: kg, Minimum: 2000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kurča chladené, Jednotka: kg, Minimum: 667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie stehná, mrazené, kalibrované 250 gr, Jednotka: kg, Minimum: 6667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie stehná, chladené, kalibrované 250 gr, Jednotka: kg, Minimum: 2167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie prsia, bez kože, bez kostí, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: 3333, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie prsia, bez kože, bez kostí, chladené, Jednotka: kg, Minimum: 833, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracia pečeň mrazená, Jednotka: kg, Minimum: 83, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie pečeň chladená, Jednotka: kg, Minimum: 17, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacie prsia chladené, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacie prsia mrazené, Jednotka: kg, Minimum: 333, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kačacie stehno kalibrované mrazené, min. 250 gr, Jednotka: kg, Minimum: 333, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kačacie stehno kalibrované chladené, min. 250 gr, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydina mrazená a chladená spolu, Jednotka: kg, Minimum: 17634, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky spolu za 4 mesiace, Jednotka: kg, Minimum: 56850, Maximum: , Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Pozana mäso, s.r.o. 5 147 990,00 20% EUR 30. November 2016 125837

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.