Vyhlásené obstarávanie

Realizácia vážiaceho zariadenia s automatickou činnosťou na váženie nápravových zaťažení a celkovej hmotnosti cestných vozidiel za pohybu odpočívadlo Štrba, obojstranne.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
160 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45223300-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
19. August 2014
Dátum otvárania ponúk:
19. August 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Národná diaľničná spoločnosť a. s., Mlynské Nivy 45, 821 09 Bratislava.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia vážiaceho zariadenia na meranie nápravových zaťažení a celkovej hmotnosti cestných vozidiel na odpočívadle Štrba (po 1 ks na oboch stranách odpočívadla) vrátane vyhodnocovacieho softvéru, vážnych domčekov a ostatného príslušenstva. Podrobné vymedzenie Predmetu zákazky je uvedené ďalej v týchto SP (najmä v Časti B.1 Opis predmetu zákazky, ako aj v Časti B.3 Obchodné podmienky zmluvy).

Doplňujúce informácie

1. Ponuky uchádzačov sú viazané do 31.03.2015. 2. Podmienkou na poskytnutie súťažných podkladov je predloženie písomnej žiadosti záujemcu o vydanie súťažných podkladov v slovenskom jazyku. Písomná žiadosť o vydanie súťažných podkladov sa bude akceptovať nasledujúcimi formami: e-mailom odporúčame - záujemca musí uviesť kontaktnú osobu a adresu, faxom - záujemca musí potvrdiť žiadosť buď písomnou formou - poštou v originálnom vyhotovení alebo e-mailom; až po prevzatí takto doplnenej žiadosti sa záujemca zaregistruje a odošlú sa mu súťažné podklady, osobne - súťažné podklady bude verejný obstarávateľ poskytovať po predbežnom (napr. telefonickom) dohovore v pracovných dňoch od 8:00 do 12:00 hod., inak do 6 dní odo dňa prevzatia žiadosti, poštou - žiadosť musí byť podpísaná oprávnenou osobou alebo ňou poverenou osobou na tento účel. 3. Náležitosti kompletnej písomnej žiadosti o účasť/poskytnutie súťažných podkladov: - určenie kontaktnej osoby zodpovednej za doručovanie písomností a komunikáciu pri vysvetľovaní, hodnotení ponuky a spracovaní zmluvy na plnenie zákazky, - uvedenie telefónneho a e-mailového kontaktu/adresy určenej osoby na elektronickú komunikáciu (formou e-mailu) v etape zadávania zákazky do predloženia zmluvy na podpis. 4. Registrácia oprávneného záujemcu nastane po doručení kompletnej žiadosti.