Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie kultúrno-spoločenského centra, vstupného pavilónu a vyhliadkovej veže


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SINE METU
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 829 370,65
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. December 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Január 2017
Dátum otvárania ponúk:
18. Január 2017
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2017
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Vyššie uvedená lehota sa týka otvárania časti ponúk označených ako "Ostatné", ktoré je neverejné. Otváranie časti ponúk označených ako "Kritéria"je verejné a jeho termín verejný obstarávateľ oznámi podľa zákona. Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť oprávnený (splnomocnený) zástupca uchádzača, ktorý predložil ponuku v tejto zákazke.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

SO 1 - Výstavba kultúrno spoločenského centra SO 2 - Výstavba vstupnej haly SO 3 - výstavba vyhliadkovej veže Podrobný opis predmetu zákazky tvorí prílohu súťažných podkladov. Podrobný opis je súčasťou relevantnej projektovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu súťažných podkladov

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady budú zverejnené v profile verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ bude v profile zverejňovať všetky prípadné zmeny súťažných podkladov, ako aj odpovede na prípadné žiadosti o vysvetlenie/doplnenie súťažných podkladov. Z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ odporúča všetkým záujemcom, aby sledovaniu profilu venovali náležitú pozornosť. 2. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod, alebo ktorých subdodávatelia podľa § 56 ods. 16 ZVO, ktorí sú verejnému obstarávateľovi známi v čase uzavretia zmluvy, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. 3. Verejný obstarávateľ zároveň nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, pokiaľ osoby podľa § 33 ods. 2, ktorých finančné zdroje uchádzač alebo uchádzači využili na preukázanie finančného a ekonomického postavenia alebo osoby podľa § 34 ods. 3, ktorých technické a odborné kapacity uchádzač alebo uchádzači využili na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, nemajú v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. 4. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 50 000,- EUR a bude poskytnutá formou bankovej záruky alebo vkladom na účet verejného obstarávateľa. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. Zmluva o dielo nadobudne platnosť po podpise oboma zmluvnými stranami a účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že dôjde k uzatvoreniu platnej a účinnej zmluvy o poskytnutí dotácie či finančného grantu medzi príslušným poskytovateľom pomoci a príjemcom pomoci, a to na základe jej podanej žiadosti a zároveň po splnení druhej odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že príslušný poskytovateľ pomoci odsúhlasí celý proces verejného obstarávania. 6. Vyhlasovateľ zákazky upozorňuje na príslušné ustanovenie Zmluvy o dielo - poistenie zodpovednosti za škodu, ktorý sa týka úspešného uchádzača. 7. Odôvodnenie povahy obstarávaného predmetu zákazky a nerozdelenia zákazky na časti: Predmet zákazky nie je rozdelený na časti. Uchádzač predloží ponuku na celý predmet zákazky. Verejný obstarávateľ nerozdeľuje predmet zákazky, nakoľko v prípade rozdelenia na časti, separátna realizácia diela od rôznych zhotoviteľov by priniesla verejnému obstarávateľovi celkom zjavne neprimerané ťažkosti, ak nie nemožnosť získať celé stavebné dielo v plne funkčnej zostave, a zároveň by prakticky znemožnilo požadovať od mnohých zhotoviteľov súčinnosť a najmä záručné práva. Na dielo ako na jeden logický funkčný celok sa požaduje jedna záruka. Navyše, samotný projekt o NFP bude prefinancovaný iba v prípade úspešnej kompletnej realizácie predmetu projektu o NFP.