Vyhlásené obstarávanie

SANÁCIA MIEST S NEZÁKONNE UMIESTNENÝM ODPADOM v meste Želiezovce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Želiezovce
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
81 121,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. Júl 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
7. August 2015
Dátum otvárania ponúk:
7. August 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Želiezovce.Verejný obstarávateľ uskutoční najprv otváranie ponúk na časť "Ostatné". Následne vykoná všetky potrebné úkony v zmysle ustanovenia § 41 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie ponúk v časti "Kritériá" uskutoční verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 41 ods. 2 a 3 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie ponúk časť "Ostatné" je neverejné. Otváranie časť - Kritériá sa uskutoční na adrese verejného obstarávateľa.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom projektu je sanácia miest s nezákonne umiestneným odpadom na štyroch lokalitách v katastrálnom území Želiezovce a Svodov, nachádzajúce sa v okrese Levice v Nitrianskom kraji. Na mieste s nezákonne umiestneným odpadom budú realizované nasledovné aktivity: - zber odpadu, - odvoz/zvoz doprava odpadu, - uloženie odpadu na skládku, - úprava miesta do pôvodného stavu

Doplňujúce informácie

1) Žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov musí obsahovať : obchodné meno a sídlo záujemcu, meno kontaktnej osoby, telefónne číslo a e-mailovú adresu. Žiadosť je potrebné zaslať na e-mailovú adresu kontaktnej osoby : matuskovas@centrum.sk. Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady záujemcom elektronicky. 2) Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a ku všetkým doplňujúcim podkladom (všetky vysvetlenia súťažných podkladov, zmeny súťažných podkladov, akékoľvek oznámenia určené všetkým záujemcom alebo uchádzačom) vo svojom profile zriadenom v elektronickom úložisku Vestníka zriadeného Úradom pre verejné obstarávanie. 3) Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie súťažných podkladov záujemcom elektronicky a zverejní vo svojom profile.