Vyhlásené obstarávanie

Významná obnova administratívnej budovy v areáli Botanickej záhrady na ul. Mánesova č. 23 v Košiciach


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 007 256,55
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214400-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
21. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
20. Júl 2021
Miesto otvárania ponúk:
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát, Šrobárova 2, 041 80 Košice
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie bude on-line verejné pre uchádzačov v rámci EO EKS a môže sa ho zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Významná obnova administratívnej budovy v areáli Botanickej záhrady na ul. Mánesova č. 23 v Košiciach

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obnova administratívnej budovy v areáli Botanickej záhrady, Mánesova 23, Košice, ktorá bude spočívať v zateplení obvodového plášťa, zateplení strešného plášťa, výmeny výplňových konštrukcií okná, výmeny výplňových konštrukcií dvere, hydraulické vyregulovanie existujúceho systému ústredného kúrenia, výmeny bleskozvodu a vonkajšieho osvetlenia, vybudovanie bezbariérového vstupu a modernizácii vstupných priestorov. Podrobný opis je uvedený v projektovej dokumentácií a výkaze výmer.. Podrobný rozsah prác predmetu zákazky je definovaný v textovej a grafickej časti projektovej dokumentáciwe, ktorá je neoddeliteľnou časťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ podľa § 112 ods. 6 (druhá veta) zákona o verejnom obstarávaní vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk (super reverzná súťaž). Verejný obstarávateľ zverejňuje súťažné podklady a ďalšiu dokumentáciu v elektronickej forme v profile verejného obstarávateľa na stránke ÚVO a zároveň umožňuje priamy a neobmedzený prístup k súťažným podkladom a k ďalšej doplňujúcej dokumentácii v elektronickej forme na webovej adrese podľa bodu I.3) tejto výzvy. Verejný obstarávateľ bude komunikovať výhradne elektronicky. O vysvetlenie informácií, uvedených vo výzve, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii, môže záujemca požiadať elektronicky na webovej adrese podľa bodu I.3) tejto výzvy, kde verejný obstarávateľ zároveň zverejní vysvetlenia alebo iné doplňujúce informácie. Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku ponuky vo výške 20 000,00 eur (slovom: Dvadsaťtisíc eur). Záujemcovia, ktorí prejavia záujem o vykonanie obhliadky miesta uskutočnenia predmetu zákazky, musia najneskôr do 09. 07. 2020 do 13:00 hod ohlásiť svoj záujem k obhliadke u zodpovednej osoby verejného obstarávateľa. Predmetné verejné obstarávanie: d) nie je zelené obstarávanie, ani obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.