Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia a zvýšenie kapacity Materskej školy Divín


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Divín
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
340 157,32
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
1. Október 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
3. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
3. November 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Divín, Námestie mieru 354/3, 985 52 Divín
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia a zvýšenie kapacity Materskej školy Divín

Opis obstarávania

Rekonštrukcia Materskej školy pozostáva z dvoch stavebných objektov: 1. Rekonštrukcia a nadstavba budovy materskej školy vedľajšia budova Divín 2. Rekonštrukcia budovy materskej školy hlavná budova Divín Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Súťažných podkladoch.. Stavebné práce v rozsahu: 1. Rekonštrukcia a nadstavba budovy materskej školy vedľajšia budova Divín: nadstavba budovy vstupná chodba, šatňa, hygienické zariadenie, herňa, spálňa, predsieň, WC, WC zamestnanci, sklad, šatňa pre zamestnancov, spoločenská miestnosť, pavlač, schodisko; rekonštrukcia existujúceho I. NP výmena obnovou obvodového plášťa so zateplením a výmena vonkajších výplňových otvorových konštrukcií 2. Rekonštrukcia budovy materskej školy hlavná budova Divín: zateplenie objektu, vonkajšie schodisko. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Zadávanie tejto zákazky sa realizuje systémom Elektronického verejného obstarávania, verzia 18.0 (ďalej len "EVO") prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v Súťažných podkladoch. 2. Pre potreby predkladania ponúk je potrebná registrácia v systéme EVO prostredníctvom registračného formulára dostupného na portáli EVO. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v elektronickej podobe prostredníctvom systému EVO, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie všetkých krokov, ak nie je v Súťažných podkladoch uvedené inak. 4. Podrobnosti o systéme EVO vrátane technickej špecifikácie a podmienok registrácie, príručiek pre prácu so systémom EVO ako aj spôsobu komunikácie je uvedené na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo- 5f5.html. 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nepodpísať zmluvu, ak cenová ponuka uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky. 7. Verejný obstarávateľ neaplikuje zelené VO ani obstarávanie inovácií. Sociálny aspekt je zohľadnený v Zmluve o dielo, čl. XII. 8. Verejný obstarávateľ v súlade s § 42 ods. 12 zákona o VO a s využitím Katalógu ilustračných príkladov možností využitia aspektov Spoločensky zodpovedného verejného obstarávania (Úrad pre verejné obstarávanie) určil osobitné podmienky plnenia zmluvy, ktoré sa týkajú sociálnych aspektov. Tieto podmienky sú obsiahnuté v návrhu Zmluvy o dielo, čl. XII. 9. V súlade s § 56 ods. 15 ZVO verejný obstarávateľ môže určiť podľa svojho uváženia, že lehota na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovená v § 56 ods. 8, 10 a 14, je dlhšia ako 10 pracovných dní. 10. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.