Vyhlásené obstarávanie

ZŠ Levočská Stará Ľubovňa - extenzívna zelená strecha


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Stará Ľubovňa
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
297 868,43
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Október 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
12. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
12. November 2020
Ponuka musí platiť do:
31. August 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk je verejné a vzhľadom na pandemickú situáciu bude prebiehať výlučne v online priestore, funkcionalitou systému ERANET. Manuál pre dodávateľa dostupný na prihlasovacej stránke ERANET obsahuje popis tejto funkcie pre uchádzačov.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na online otváraní ponúk sa môže zúčastniť tá osoba za uchádzača, ktorá má prístup do systému ERANET.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

ZŠ Levočská Stará Ľubovňa - extenzívna zelená strecha

Opis obstarávania

Predmet zákazky: Predmetom zákazky je záväzok Dodávateľa zabezpečiť Odberateľovi stavebné práce jestvujúcej budovy v rozsahu podľa projektovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu týchto súťažných podkladov, za účelom rekonštrukcie striech formou realizácie extenzívnej zelenej strechy, ktorá svojimi vlastnosťami a skladbou plní zároveň vodozádržnú funkciu v rámci odvodnenia predmetných striech objektu ZŠ Levočská. Podrobná špecifikácia celkového predmetu zákazky je uvedená v Časti B.1 Opis predmetu zákazky. Predmetom zákazky je záväzok Dodávateľa zabezpečiť Odberateľovi stavebné práce jestvujúcej budovy v rozsahu podľa projektovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu týchto súťažných podkladov, za účelom rekonštrukcie striech formou realizácie extenzívnej zelenej strechy, ktorá svojimi vlastnosťami a skladbou plní zároveň vodozádržnú funkciu v rámci odvodnenia predmetných striech objektu ZŠ Levočská. Podrobná špecifikácia celkového predmetu zákazky je uvedená v Časti B.1 Opis predmetu zákazky

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ upresňuje bod II.2.7 - Dĺžka trvania zmluvy a to v súlade s bodom 6.2 SP nasledovne: Trvanie zmluvy je určené záručnou dobou na 60 mesiacov odo dňa protokolárneho odovzdania a prevzatia diela. Na dodanie predmetu zákazky a/alebo lehoty ukončenia dodania predmetu zákazky je stanovený termín maximálne do 4 mesiacov odo dňa protokolárne odovzdaného staveniska. Verejný obstarávateľ taktiež upozorňuje potencionálnych uchádzačov, že Zmluva nadobudne platnosť dňom jej podpísania oboma zmluvnými stranami a účinnosť dňom podpísania Zmluvy o poskytnutie nenávratného finančného príspevku (ďalej len "NFP") medzi poskytovateľom Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky a prijímateľom Mesto Stará Ľubovňa po schválení žiadosti o poskytnutie NFP na projekt s názvom "Zelená strecha - ZŠ na Levočskej ulici v Starej Ľubovni" a zároveň po doručení kladného rozhodnutia riadiaceho orgánu pre Operačný program Kvalita životného prostredia o schválení postupu a dokumentácie k verejnému obstarávaniu. Účinnosť Zmluvy však nemôže nastať skôr ako dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia na webovom sídle objednávateľa v zmysle § 47a Občianskeho zákonníka v spojení so zákonom č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení (ďalej len Zákon o slobode informácií).