Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia vybraných úsekov ciest II. triedy v okrese Zlaté Moravce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
871 230,63
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233142-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. Október 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
18. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
18. November 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie sa uskutoční "on line" prostredníctvom aplikácie ZOOM dňa 18.11.2020 o 10,00 hod. miestneho času. Uchádzači si môžu bezplatne nainštalovať aplikáciu ZOOM: https://zoom.us/support/download.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Osoba, ktorá sa zúčastní "on line" otvárania za uchádzača musí byť oprávnená konať za uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Modernizácia vybraných úsekov ciest II. triedy v okrese Zlaté Moravce

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác v zmysle projektovej dokumentácie. Modernizácia ciest II. triedy rieši zlepšenie parametrov a stavebnotechnického stavu existujúcej cesty podľa priloženej projektovej dokumentácie. Bude to dosiahnuté najmä obnovou povrchu vozovky, vrátane zarezania krajníc a spätným zásypom krajnice odfrézovaným recyklátom - na zabezpečenie lepšieho odtoku povrchovej vody do priekop a násypov, resp. zelených plôch, výmenou cestných zvodidiel vo vybraných úsekoch, úpravou prepadnutých poklopov, výmenou a doplnením zvislého značenia a novým vodorovným značením. Miestom dodania zákazky je cesta II/511, v katastrálnych územiach Topoľčianky a Zlaté Moravce: SO 01 Cesta II/511 Objekt MO Topoľčianky Križovatka na Žitavany v staničení km (25,876 28,811) a SO 02 Cesta II/511 Okružná križovatka MsÚ Zlaté Moravce Cesta I/65 v staničení km (32,176 34,801). Celková dĺžka modernizovaného úseku cesty II. triedy je 5,56 km. Podrobný opis predmetu zákazky je popísaný v súťažných podkladoch a v projektovej dokumentácii pre realizáciu stavby (DSP/DRS).. V zmysle projektovej dokumentácie a výkazu výmer.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 112 ods. 6 ZVO, nakoľko nepoužije aukciu, vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 2. Zábezpeka sa nevyžaduje. 3.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačom v zmysle § 20 ods. 2 ZVO sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému ActiveProcurement Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (ďalej IS AP UNSK) na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK Manuál. Registrácia hospodárskeho subjektu - bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Manuály na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady, ich zmena a doplnenie budú zverejnené aj v profile verejného obstarávateľa v príslušnej zákazke.