Vyhlásené obstarávanie

Stavebné úpravy BZ Stráž.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národné lesnícke centrum (NLC)
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214620-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
1. December 2020
Dátum otvárania ponúk:
1. December 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
on-line otváranie ponúk
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváraním ponúk (online) sa rozumie ich sprístupnenie komisii a uchádzačom. Otváranie ponúk vykoná komisia tak, že najskôr overí neporušenosť elektronickej ponuky a následne otvorí ponuku. Otváranie ponúk je verejné. Verejný obstarávateľ prostredníctvom systému ERANET umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Stavebné úpravy BZ Stráž.

Opis obstarávania

Ide o obstaranie súboru stavebných prác naplánovaných v schválenom projekte ITMS1014+ 313011S735 - Centrum excelentnosti lesnícko-drevárskeho komplexu LignoSilva. Konkrétne o úpravu a rekonštrukciu existujúcich objektov BZ Stráž, počíta sa s úpravou a rekonštrukciou dolnej haly a spevnených plôch v jej okolí, rozvodov elektriny, rozvodov vody vrátane požiarneho vodovodu a opravu voľných výsadbových plôch s plneautomatizovaným zavlažovaním a výstavba plneautomatizovaného fóliovníka typu Richel. V zmysle vypracovanej projektovej dokumentácie.. Jedná sa o stavebne úpravy dolnej haly (projekt pre stavebne povolenie a realizáciu stavby), rekonštrukcia a rozšírenie rozvodov elektriny a rekonštrukcia a rozšírenie rozvodov vody biologickej základne Zvolen Stráž. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Oprava voľných výsadbových plôch s plneautomatizovaným zavlažovaním a výstavba plneautomatizovaného fóliovníka typu Richel. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickou formou, ktorá zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, prostredníctvom systému ERANET dostupného na https://nlc.eranet.sk. Predpokladaná hodnota zákazky sa nezverejňuje vzhľadom k tomu, že nenadväzujú na ňu žiadne iné podmienky účasti ani zábezpeka. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Obstarávanie je zamerané na sociálne aspekty vzhľadom k tomu, že sa jedná o zákazku delenú na časti.