Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia križovatiek na cestách I. triedy, III etapa v TT a NR kraji, I/51 Levice, križovatka s Tabakovou ulicou


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 237 976,36
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233121-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Január 2021
Dátum otvárania ponúk:
11. Január 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Slovenská správa ciest Miletičova 19 826 19 Bratislava Infocentrum prízemie V zmysle usmernenia ÚVO v súvislosti s otváraním ponúk počas mimoriadnej situácie v dôsledku šírenia ochorenia COVID-19 sa verejný obstarávateľ bude riadiť mimoriadným opatrením zo dňa 12.3.2020 https://www.uvo.gov.sk/vsetky-temy-4e3.html?id=620
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v zastúpení štatutárnym orgánom alebo osobou poverenou na zastupovanie, ktorí sa preukážu preukazom totožnosti, originálom/úradne overenou kópiou živnostenského oprávnenia/výpisu zo živnostenského registra, resp. výpisu z obchodného registra. Poverený zástupca sa preukáže aj originálom plnej moci/úradne overenou kópiou.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia križovatiek na cestách I. triedy, III etapa v TT a NR kraji, I/51 Levice, križovatka s Tabakovou ulicou

Opis obstarávania

Prestavba úrovňovej križovatky cesty I/51 s miestnymi komunikáciami na okružnú v dĺžke vetva A 136,88 m; vetva C v dĺžke 100,0 m. Vonkajší polomer OK je R = 20,00 m. Odvodnenie komunikácie bude riešené pomocou uličných vpustov zaústených do jestvujúcej aj do novovybudovanej kanalizácie. Okrem rekonštrukcie cesty I/51 budú zrealizované vyvolané investície: prekládka vodovodu, rekonštrukcia VO, preložka vzdušného NN vedenia, rekonštrukcia telefónnych káblov, demontáž MR a prekládka STL plynu, výsadba zelených plôch.. Predmetom zákazky je rekonštrukcia križovatiek na cestách I. triedy, III. etapa v TT a NR kraji, bezpečnosť dopravy, zvýšiť kapacitu a prehľadnosť v miestach križovatiek. Stavba bude pozostávať z týchto projektov: Prestavba úrovňovej križovatky cesty I/51 s miestnymi komunikáciami na okružnú v dĺžke vetva A 136,88 m; vetva C v dĺžke 100,0 m. Vonkajší polomer OK je R = 20,00 m. Odvodnenie komunikácie bude riešené pomocou uličných vpustov zaústených do jestvujúcej aj do novovybudovanej kanalizácie. Okrem rekonštrukcie cesty I/51 budú zrealizované vyvolané investície: prekládka vodovodu, rekonštrukcia VO, preložka vzdušného NN vedenia, rekonštrukcia telefónnych káblov, demontáž MR a prekládka STL plynu, výsadba zelených plôch.

Doplňujúce informácie

1.Zadávanie zákazky sa realizuje prostredníctvom systému Elektronického verejného obstarávania prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie (ďalej len "EVO"). 2. Verejný obstarávateľ stanovil pre potreby zadávania zákazky spôsob elektronickej komunikácie formou prostredníctvom systému EVO. 3. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predkladaním ponuky znáša záujemca/ uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 4. Súťažné podklady sú dostupné na EVO, v profile verejného obstarávateľa. Súťažné podklady sú verejne prístupné tak, aby bol umožnený neobmedzený, priamy prístup k ním. 5. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo aplikovať ustanovenie § 40 ods.6 písm. g) Zákona 6. Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku 30 000,- EUR (slovom: tridsaťtisíc eur) resp. ekvivalent v inej mene 7. V prípade, ak uchádzač nemá sídlo v Slovenskej republike, verejný obstarávateľ akceptuje aj rovnocenné doklady alebo osvedčenia vydané podľa právnych noriem iného štátu, podľa ktorých môže vykonávať príslušné činnosti v krajinesvojho sídla. 8. Zákazka je v zmysle zmluvných podmienok FIDIC - " červená kniha" 9. Obstarávanie nie je zelené, nie je obstarávanie inovácií, nie je zamerané na sociálne aspekty.