Vyhlásené obstarávanie

Nákup technológie a podpora konkurencieschopnosti v spoločnosti Gerath Agentur s.r.o.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Gerath Agentur s. r. o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
246 569,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
25. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Január 2021
Dátum otvárania ponúk:
11. Január 2021
Ponuka musí platiť do:
31. August 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk, t.j. sprístupnenie elektronických ponúk, je verejné v nadväznosti na použitie ustanovenia § 52 ods. 2 zákona. Na otváraní ponúk, t.j. sprístupnení elektronických ponúk v systéme EVO, sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ich ponuka nebola z hodnotenia vylúčená.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 8

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka technologického vybavenia a to konkrétne: plniaci stroj na atramentové catridge s hubkou bez tlačovej hlavy, plniaci stroj na atramentové catridge obsahujúce sáčok, plniaci stroj na atramentové catridge obsahujúce nepohyblivý sáčok, Plniaci stroj na atramentové cartridge (3 typy), Čistiaci stroj na atramentové cartridge, Odstredivá čistička, čistiaci stroj na hubkové atramentové cartridge, Tejpovací stroj a čistiaci stroj na hlavové atramentové cartridge v rámci projektu Nákup technológie a podpora konkurencieschopnosti v spoločnosti Gerath Agentur s.r.o.. Vrátane dopravy a montáže zariadenia. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodávka technologického vybavenia a to konkrétne: plniaci stroj na atramentové catridge s hubkou bez tlačovej hlavy, plniaci stroj na atramentové catridge obsahujúce sáčok, plniaci stroj na atramentové catridge obsahujúce nepohyblivý sáčok, Plniaci stroj na atramentové cartridge (3 typy), Čistiaci stroj na atramentové cartridge, Odstredivá čistička, čistiaci stroj na hubkové atramentové cartridge, Tejpovací stroj a čistiaci stroj na hlavové atramentové cartridge v rámci projektu Nákup technológie a podpora konkurencieschopnosti v spoločnosti Gerath Agentur s.r.o.. Vrátane dopravy a montáže zariadenia. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude požadovať predloženie dokladov a dokumentovú preukazujúcich splnenie podmienok účasti od uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste predbežného poradia v súlade s § 55, ods. 1. Zadávanie zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom systému EVO ver. 18.0 prevádzkovaného ÚVO. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. Pre potreby predkladania ponúk je nevyhnutná registrácia v systéme EVO prostredníctvom registračného formulára dostupného na portáli EVO. Podrobnosti o systéme EVO sú uvedené na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portalsystemuevo-5f5.html.