Vyhlásené obstarávanie

„Modernizácia vybraných úsekov ciest II. triedy v okrese Nové Zámky“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 947 999,56
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233140-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
18. December 2020
Dátum otvárania ponúk:
18. December 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie sa uskutoční "on line" prostredníctvom bezplatnej aplikácie ZOOM.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Osoba, ktorá sa zúčastní "on line" otvárania za uchádzača musí byť oprávnená konať za uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

„Modernizácia vybraných úsekov ciest II. triedy v okrese Nové Zámky“

Opis obstarávania

Modernizácia ciest II. triedy rieši zlepšenie parametrov a stavebnotechnického stavu existujúcej cesty.. Predmetom obstarávania sú nasledovné stavebné objekty: SO 1 cesta II/511, v katastrálnych územiach Veľká Maňa, Vlkas, Hul v staničení km 55,657 - 66,624 SO 2 cesta II/588, v katastrálnych územiach Gbelce, Maďarský Svodín, Nemecký Svodín - 1.úsek v staničení km 14,253 - 20,724 a 2.úsek v staničení km 23,116 - 25,257. Celková dĺžka modernizovaných úsekov ciest II. triedy je 19,573 km Opis predmetu zákazky je popísaný v súťažných podkladoch, v projektovej dokumentácií pre realizáciu stavby (DRS) a vo výkaze výmer.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 112 ods. 6 ZVO, nakoľko nepoužije aukciu, vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 2. Zábezpeka sa nevyžaduje. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačom v zmysle § 20 ods. 2 ZVO sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému ActiveProcurement Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (ďalej IS AP UNSK) na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK Manuál_Registrácia hospodárskeho subjektu - bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Manuály na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady, ich zmena a doplnenie budú zverejnené aj v profile verejného obstarávateľa v príslušnej zákazke.