Vyhlásené obstarávanie

Horizont -domov na polceste - novostavba.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
664 841,28
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. December 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Január 2021
Dátum otvárania ponúk:
12. Január 2021
Ponuka musí platiť do:
30. September 2021
Miesto otvárania ponúk:
Žilinský samosprávny kraj, Komenského 48, 011 09 Žilina.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na sprístupnení elektronických častí ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ich ponuka nebola zo súťaže vylúčená. Ostatné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Horizont -domov na polceste - novostavba.

Opis obstarávania

Predmetom tejto zákazky je realizácia novostavby domova na polceste Horizont, ktorý bude slúžiť ako sociálne zariadenie zriaďovateľa ŽSK, ktorého základnou funkciou bude poskytovať dočasné ubytovanie pre mužov a ženy vo veku od 18 rokov. Bude slúžiť pre rôzne skupiny osôb ako Domov na polceste, ale primárne ako základné ubytovanie pre chovancov detských domovov, ktorí dovŕšili 18 rokov a majú snahu a možnosť vstúpiť do samostatného života. Objekt je navrhnutý ako dvojpodlažný, nepodpivničený s plochou strechou. Z východnej strany je objekt rozšírený o prestrešenú terasu, priestor dielne so skladom dielne a skladom záhradného náradia. Bližšie uvedené v súťažných podkladoch a projektovej dokumentácii.. Koncepcia osadenia stavby vychádza z polohy pôvodného objektu a fakticky bude nový objekt osadený zhodne s existujúcim objektom, pričom sa zväčšia vonkajšie rozmery objektu. Objekt je navrhnutý ako dvojpodlažný, nepodpivničený s plochou strechou. Z východnej strany je objekt rozšírený o prestrešenú terasu, priestor dielne so skladom dielne a skladom záhradného náradia. I.N.P. je tvorené vstupným zádverím, vstupnou halou, spoločnými priestormi ako kuchyňa a obývací priestor. Samostatnú miestnosť tvorí priestor pre dennú terapiu (psychologické poradenstvo, pracovné poradenstvo a pod.). Ďalej sa tu nachádzajú technické priestory práčovňa, sklad a kotolňa. Západná strana je koncipovaná pre dve ubytovacie bunky, každá pre dvoch klientov. Z obývacej časti je prístupná terasa a prechod do domovej dielne určenej pre pracovné aktivity (pracovnú terapiu). II.N.P. podlažie je prístupné dvojramenným schodiskom do chodby, z ktorej sú sprístupnené jednotlivé miestnosti. Prevažná časť podlažia je tvorená 4 ubytovacími bunkami. V južnej časti je riešený priestor pre sociálneho pracovníka (ako trvalá služba v domove), kde sa nachádza kancelária, sociálne zariadenie a oddychová miestnosť pre zamestnanca. V objekte je navrhnuté zdvíhacie zariadenie - zvislá zdvižná plošina. Suterén jestvujúceho rodinného domu bude kontrolovane zasýpaný a hutnený. Vzhľadom na zabezpečenie stability stavby, budú jestvujúce suteréne steny lícujúce s novovybudovanými odstránené. Pláň pod suterénom je potrebne vyspádovať podľa projektovej dokumentácie v smere k vsakovacím vrtom.

Doplňujúce informácie

VI.3.1 Postup zadávania podlimitnej zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na stránke www.evo.gov.sk. Ďalšie podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. VI.3.2 Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované ktoré sú zverejnené na portáli EVO v časti Príručky a odporúčania pre systém EVO (http://www.uvo.gov.sk). VI.3.3 V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk. VI.3.4 Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. VI.3.5 Z dôvodu, že zadávanie zákazky podlieha schváleniu poskytovateľom finančného príspevku, verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu až po vykonaní administratívnej kontroly predmetného verejného obstarávania, a to len v prípade pozitívneho výsledku kontroly. Dodávateľ sa zaväzuje, že umožní všetkým kontrolným orgánom, oprávneným na výkon kontroly podľa príslušných predpisov SR vykonať kontrolu dokladov, súvisiacich s plnením tejto zmluvy a to po celú dobu povinnej archivácie týchto dokumentov. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky neupravené týmto oznámením o vyhlásení verejného obstarávania a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami ZOVO. VI.3.6 Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. VI.3.7 V rámci tejto súťaže sa uplatňujú ustanovenia § 112 ods. 6 druhá veta zákona, teda verejný obstarávateľ uskutoční vyhodnotenie splnenia podmienok účasti po vyhodnotení ponúk podľa § 53 a § 54 zákona. VI.3.8 Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty.