Vyhlásené obstarávanie

Sonograf pre oddelenie OIAM, Urgentný príjem, Novorodenecké oddelenie


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
142 484,82
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33124100-6
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
26. Január 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
8. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade § 54 ods.3 (elektronická aukcia) zákona o verejnom obstarávaní neverejné t.j.vykonané bez účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom neposiela.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo posunúť termín otvárania.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 60

Výsledky

Sonograf pre oddelenie OIAM, Urgentný príjem, Novorodenecké oddelenie

Opis obstarávania

Prístroj vyššej výkonnostnej kategórie pre oddelenie: OAIM, Urgentný príjem, Novorodenecké oddelenie, Pediatrická ortopédia. Zariadenie určené pre diagnostiku v zdravotníctve so zameraním podľa oddelenia a špecifikácie v technických opisoch pre jednotlivé zariadenia.. Prístroj vyššej výkonnostnej kategórie pre oddelenie: Urgentný príjem, Novorodenecké oddelenie. Zariadenie určené pre diagnostiku v zdravotníctve so zameraním podľa oddelenia a špecifikácie v technických opisoch pre jednotlivé zariadenia respektíve časti zákazky.Prístroj vyššej výkonnostnej kategórie pre oddelenie: OAIM. Zariadenie určené pre diagnostiku v zdravotníctve so zameraním podľa oddelenia a špecifikácie v technických opisoch pre jednotlivé zariadenia respektíve časti zákazky.Prístroj vyššej výkonnostnej kategórie pre oddelenie: Pediatrickú ortopédiu . Zariadenie určené pre diagnostiku v zdravotníctve so zameraním podľa oddelenia a špecifikácie v technických opisoch pre jednotlivé zariadenia respektíve časti zákazky.

Doplňujúce informácie

1.Nadlimitná jednoobálková verejná súťaž na dodanie tovaru v zmysle § 66 ods.7 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. 2. Elektronická komunikácia bude prebiehať cez elektronický kontraktačný systém (ďalej len EKS), ktorého prevádzkovateľom je Anasoft APR, spol. s r.o., so sídlom Mlynská dolina 41, 811 02 Bratislava, SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 31 361 552. Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k všetkým poskytnutým dokumentom / informáciám počas lehoty na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ bude všetky dokumenty uverejňovať ako elektronické dokumenty v systéme EKS. ID zákazky: V2020264 3. Súťažné podklady sú vo formáte PDF ,všetky prílohy k SP sú v editovateľnej forme dostupné na portáli EKS https://eo.eks.sk/ElektronickaTabula/Detail/1490 4. Verejný obstarávateľ bude na elektronickej tabuli zákazky zverejňovať všetky odpovede na doručené žiadosti o vysvetlenie súťažných podkladov ako aj iné informácie týkajúce sa tejto zákazky, ktoré zároveň poskytne všetkým známym záujemcom a v prípade doplnenia súťažných podkladov zverejní v profile aj znenie rozsahu ich doplnenia. Po takomto zverejnení verejný obstarávateľ považuje informáciu za doručenú všetkým uchádzačom. 5. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou uchádzača/záujemcu v tomto verejnom obstarávaní a s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 6. V prípade predkladania ponuky skupiny dodávateľov musí byť súčasťou ponuky aj osobitné písomné splnomocnenie pre člena skupiny dodávateľov, ktorý má právnu subjektivitu, na komunikáciu s verejným obstarávateľom v mene skupiny dodávateľov a právne úkony v mene skupiny dodávateľov v rámci celého procesu verejného obstarávania. Písomné splnomocnenie musí byť podpísané všetkými členmi skupiny dodávateľov a predložené ako originál alebo overená kópia. 7. Pre potreby podania žiadosti o vysvetlenie a inej komunikácie pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk len prostredníctvom elektronickej komunikácie prostredníctvom EKS. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácii ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 8. Zábezpeka sa nevyžaduje. 9. Úspešný uchádzač musí byť zapísaný v Registri partnerov verejného sektora, táto povinnosť sa vzťahuje aj na subdodávateľov ,ktorí sú v čase uzavretia zmluvy verejnému obstarávateľovi známi a majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora.