Vyhlásené obstarávanie

Obstaranie kuchynských technológií a zariadení pre Salaš u Franka


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Norbert Frank - EUROINF TATRY-Salaš u Franka
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
178 387,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39314000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
3. Február 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
15. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
28. Január 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len štatutárny zástupca alebo splnomocnená osoba uchádzača, ktorý predložil ponuku. Ponuky nebudú sprístupnené pre uchádzačov na mieste otvárania ale iba "on line". Uchádzačom, ktorí predložia ponuku bude poslaná pozvánka na videokonferenciu "on line" otvárania na základe ich žiadosti cez systém EVO.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 1

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie tovarov - kuchynských technológií a zariadení pre Salaš u Franka. Predmet zákazky je rozdelený na 9 častí: Časť 1. VARNÁ TECHNOLÓGIA V KUCHYNI K1 - VARNÝ BLOK ZAVESENÝ NA KONZOLE A KONVEKTOMAT Časť 2. TECHNOLÓGIA VÝDAJA V KUCHYNI K1 Časť 3. TECHNOLÓGIA PRÍPRAVY V KUCHYNI K1 Časť 4. UMÝVACIE STANOVIŠTIA ČIERNEHO A BIELEHO RIADU V KUCHYNI K1 Časť 5. VZDUCHOTECHNIKA V KUCHYNI K1 Časť 6. VARNÁ TECHNOLÓGIA V KUCHYNI K2 Časť 7. ZARIADENIA DO KUCHYNE K3 Časť 8. ZARIADENIA DO KUCHYNE K4 Časť 9. ZARIADENIA DO KUCHYNE K5 - MÄSOVÝROBY Bližší opis predmetu zákazky je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.. Predmetom zákazky je dodanie Varnej technológie v kuchyni K1 - varný blok zavesený na konzole a konvektomat. Bližší opis je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.Predmetom zákazky je dodanie technológie výdaja v kuchyni K1. Bližší opis je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.Predmetom zákazky je dodanie technológie prípravy v kuchyni K1. Bližší opis je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.Predmetom zákazky je dodanie umývacích stanovíšť čierneho a bieleho riadu v kuchyni K1. Bližší opis je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.Predmetom zákazky je dodanie vzduchotechniky v kuchyni K1. Bližší opis je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.Predmetom zákazky je dodanie varnej technológie v kuchyni K2. Bližší opis je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.Predmetom zákazky je dodanie zariadení do kuchyne K3. Bližší opis je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.Predmetom zákazky je dodanie zariadení do kuchyne K4. Bližší opis je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.Predmetom zákazky je dodanie zariadení do kuchyne K5 - MÄSOVÝROBY. Bližší opis je vymedzený v časti B. 1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.

Doplňujúce informácie

Verejny obstarávateľ bude pri komunikácií v celom procese obstarávania postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO.