Vyhlásené obstarávanie

Zariadenie pre zberný dvor – Rožňava


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Rožňava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
818 811,87
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34144000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
8. Február 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
19. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk, t.j. sprístupnenie elektronických ponúk, je verejné v nadväznosti na použitie ustanovenia § 52 ods. 2 zákona. Na otváraní ponúk, t.j. sprístupnení elektronických ponúk v systéme EVO, sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Výsledky

Zariadenie pre zberný dvor – Rožňava

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka špeciálnych vozidiel a techniky a to nasledovne: Kĺbový nakladač, Hákový nosič kontajnerov, Traktor, Traktorový nosič Abroll kontajnerov, Miešač a drvič biodpadov, Zberové vozidlo s rotačným lisovaním na bioodpad, Štiepkovač, Kontajnery na BIO odpad, Kontajnery, typ 1, Kontajnery, typ 2. Predmet zákazky je rozdelený do 5 samostatných častí, pričom uchádzač môže predložiť elektronickú ponuku na jednu alebo viac časti predmetu zákazky. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodávka špeciálnych vozidiel a techniky a to nasledovne: Kĺbový nakladač, Hákový nosič kontajnerov.Predmetom zákazky je dodávka špeciálnych vozidiel a techniky a to nasledovne: Traktor, Traktorový nosič Abroll kontajnerov, Miešač a drvič biodpadov.Predmetom zákazky je dodávka špeciálnych vozidiel a techniky a to nasledovne: Zberové vozidlo s rotačným lisovaním na bioodpadPredmetom zákazky je dodávka špeciálnych vozidiel a techniky a to nasledovne: ŠtiepkovačPredmetom zákazky je dodávka špeciálnych vozidiel a techniky a to nasledovne: Kontajnery na BIO odpad, Kontajnery, typ 1, Kontajnery, typ 2.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude požadovať predloženie dokladov a dokumentovú preukazujúcich splnenie podmienok účasti od uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste predbežného poradia v súlade s § 55, ods. 1. Zadávanie zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom systému EVO ver. 18.0 prevádzkovaného ÚVO. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. Pre potreby predkladania ponúk je nevyhnutná registrácia v systéme EVO prostredníctvom registračného formulára dostupného na portáli EVO. Podrobnosti o systéme EVO sú uvedené na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portalsystemuevo-5f5.html. Zábezpeka súťažných ponúk sa vyžaduje. Podrobnosti o zábezpeke sú uvedené v súťažných podkladoch.