Vyhlásené obstarávanie

Oprava mosta ev.č. 11-218 cez Prašný potok, Krásno nad Kysucou


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
364 379,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45111000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
8. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
8. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 70

Výsledky

Oprava mosta ev.č. 11-218 cez Prašný potok, Krásno nad Kysucou

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vykonanie stavebných prác ktoré zahŕňa opravu mosta ev.č.11-218 cez Prašný potok, Krásno nad Kysucou v správe strediska správy a údržby rýchlostných ciest (ďalej len ,,SSÚR") Čadca, pričom stavebné práce budú vykonávané v rozsahu a v zmysle projektovej dokumentácie, súťažných podkladov a v kvalite požadovanej v zmysle technicko - kvalitatívnych podmienok, noriem a predpisov platných a účinných v čase predkladania ponuky. Technické predpisy rezortu sú dostupné na stránke www.ssc.sk. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky obsahuje projektová dokumentácia: Oprava mosta ev.č.11-218 cez Prašný potok, Krásno nad Kysucou, Timoti design s r.o Prešov, ktorá tvorí prílohu č. 1 k časti B.1 Opisu predmetu zákazky týchto súťažných podkladov.. Predmetom obstarávania zákazky je vykonanie stavebných prác: Oprava mosta ev.č.11-218 cez Prašný potok, Krásno nad Kysucou v správe SSÚR Čadca, ktoré zahŕňajú : V prvej časti mosta (klenba) : - vyčistenie priestoru pod mostom - sanácia dilatačných škár (injektáž škár, utesnenie tesniacim pásom) - sanácia celého vnútra klenby - doplnenie kamennej dlažby v koryte mosta - obnova odvodnenia rubu klenby - výstavba obslužného schodiska V druhej časti mosta (predĺženie mosta železobetónovými prefabrikátmi) : - vyčistenie priestoru pod mostom - výstavba nových základových pásov - úprava dna potoka vrátane vybudovania nových zaisťovacích prahov - vloženie oceľovej klenbovej konštrukcie z vlnitého plechu - dobetónovanie priestoru medzi oceľovou konštrukciou a pôvodnou konštrukciou mosta - výstavba nových rigolov, sklzov a ríms vrátane zábradlia - úprava opevnenia brehov a dna koryta potoka pred a za mostom - úprava okolia mosta

Doplňujúce informácie

1. Postup vo verejnom obstarávaní: Podľa určenej výšky predpokladanej hodnoty zákazky a v súlade s § 5 ods. 1 a 2 ZVO patrí podľa finančného limitu zákazka na Opravu mosta ev. č. 11-218 cez Prašný potok, Krásno nad Kysucou do kategórie podlimitných zákaziek. Z dôvodu dodržania postupov pri verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ zadáva zákazku postupom verejnej súťaže s pravidlami pre nadlimitnú zákazku podľa § 66 ods. 7 ZVO druhá veta: ...vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. V súlade s § 55 ods. 1 ZVO sa bude vyhodnotenie týkať uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 2. Spôsob poskytnutia súťažných podkladov: 2.1 z profilu verejného obstarávateľa umiesteného na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie: https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/9127. 2.2 elektronicky v editovateľnej podobe prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE, ktorej webová aplikácia je umiestená na doméne https://josephine.proebiz.com/sk/tender/11004/summary. Bližšie informácie o systéme JOSEPHINE sú uvedené v súťažných podkladoch v časti A1 Pokyny pre uchádzačov. 3. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávania prostredníctvom webovej stránky verejného obstarávateľa, resp. v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo "ZAUJÍMA MA TO" (v pravej hornej časti obrazovky). Záujemcovia/uchádzači, ktorí odporúčanie nebudú akceptovať sa vystavujú riziku, že im obsah informácií k predmetnej zákazke nebude doručený. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 5 000,00 EUR (slovom: päťtisíc EUR). Podmienky zloženia, vrátenia alebo uvoľnenia zábezpeky ponuky sú bližšie špecifikované v bode 15. Zábezpeka časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 5. Úspešný uchádzač alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzatvorenie Zmluvy uvedenú v bode 29 časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 6. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie je: c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Bližšie informácie k podmienkam plnenia zmluvy týkajúcich sa použitia sociálneho hľadiska sú uvedené v čl. XII Sociálne hľadisko časti B.3 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky súťažných podkladov.