Vyhlásené obstarávanie

Združená dodávka elektrickej energie


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
13 250 250,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
10. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
7. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade s § 54 ods. 3 ZVO neverejné t.j. vykonané bez účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Áno
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Združená dodávka elektrickej energie

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávanie elektrickej energie pre Východoslovenskú vodárenskú spoločnosť, a.s. vrátane zabezpečenia distribučných služieb a prevzatia zodpovednosti za odchýlku, za dodržania platných právnych predpisov SR, technických podmienok a prevádzkovaného poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete pre zmluvné obdobie za každé odberné miesto na obdobie od 00:00 hod. SEČ dňa 01.01.2022 do 24:00 hod. SEČ dňa 31.12.2023 v predpokladanom množstve 97.500 MWh (tzn. 48.750 MWh/rok).. Predmetom zákazky je pravidelná dodávka el. energie v predpokladanom objeme 97 500 MWh, - 79 000 MWh veľkoodber a 18 500 MWh maloodber - za zmluvné obdobie od 00:00 hod. SEČ dňa 01.01.2022 do 24:00 hod. SEČ dňa 31.12.2023, vrátane jej prenosu distribučnou sústavou (prenos elektrickej energie, distribúcia el. energie, systémové služby a ostatné regulované položky) do odberného miesta odberateľa a prevzatia zodpovednosti za odchýlku, v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, za dodržania platných právnych predpisov SR, technických podmienok a prevádzkového poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete a garancia dodávky po celú dobu platnosti zmluvy. Predpokladaná hodnota predmetu zákazky: 13 250 250,- Eur bez DPH (za 2 roky) pozostáva z: - predpokladanej hodnoty - 5.830.500 EUR bez DPH, v ktorej je zahrnuté prevzatie zodpovednosti za odchýlku a nie sú v nej zahrnuté ceny regulovaných poplatkov za distribúciu, prenos, systémové služby, náklady systému a ostatné poplatky, - predpokladaná hodnota distribučných poplatkov vrátane ostatných poplatkov - 7 419 750,- EUR bez DPH. (Ostatné informácie týkajúce sa opisu obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch)

Doplňujúce informácie

1.Elektronickými platbami obstarávateľ rozumie bankový prevod cez internetbanking. 2. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/, čím obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k podkladom. Z tohto dôvodu obstarávateľ súťažné podklady neodosiela. 3. Obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. 4.Pravidlá pre doručovanie: zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi ak jej adresát bude mať objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, tzn. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Za okamih doručenia sa v systéme JOSEPHINE považuje okamih jej odoslania v systéme JOSEPHINE a to v súlade s funkcionalitou systému 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.