Vyhlásené obstarávanie

KOMUNITNÉ CENTRUM POHORELÁ


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Pohorelá
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
263 189,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
7. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
6. Apríl 2022
Miesto otvárania ponúk:
ABIZ s.r.o., Hraničná 4716, 058 01 Poprad
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
otváranie ponúk sa uskutoční v súlade s §52 ZVO. V IS EVO bola implementovaná funkcionalita on-line sprístupnenie ponúk, ktorá vytvorí a pošle zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

KOMUNITNÉ CENTRUM POHORELÁ

Opis obstarávania

2.2Predmetom zákazky je rekonštrukcia jestvujúceho objektu v obci Pohorelá na komunitné centrum podľa projektovej dokumentácie overenej v stavebnom konaní. Podrobnejšie v projektovej dokumentácii a v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je prestavba časti pôvodného združeného objektu materskej školy, hospodárskej budovy, jaslí stavebnými úpravami na objekt komunitného centra, ktorý bude slúžiť vlastníkovi pre zabezpečenie komunitnej práce a služieb pre všetkých občanov obce vrátane MRK. Komunitné centrum vznikne v časti objektu hospodárska budova (stredná a spojovacia časť medzi existujúcimi objektami). Verejný obstarávateľ neposkytuje bezodplatne priestory na zariadenie staveniska, ani skládku na uloženie akýchkoľvek materiálov, či už medziskladovaných alebo trvalo odobraných (napr. prebytočné výkopy a pod.). Vytýčenie podzemných sietí si zabezpečuje zhotoviteľ. Všetky tieto nepriame náklady ako aj ostatné vedľajšie rozpočtové náklady si uchádzač započíta do svojej ponukovej ceny, pričom ich zahrnie rovnakým pomerom do všetkých navrhovaných jednotkových cien špecifikácie jednotlivých položiek (pre tieto náklady nie je v špecifikácii položiek uvedená samostatná položka). Podrobnejšie v projektovej dokumentácii. Súčasťou realizácie sú aj služby, ktoré je spolu so stavebnými prácami potrebné vykonať, a to najmä: - spracovanie dokumentácie skutočného vyhotovenia stavby, - porealizačné zameranie stavby geodetom (geometrický plán), - zneškodnenie prípadne zhodnotenie odpadov, ktoré vznikli pri realizácii stavby (doklad o prevzatí odpadu a fotokópie záznamov o prevádzke vozidiel ktorými bol odpad vyvážaný). - vyhotovenie energetického certifikátu.

Doplňujúce informácie

1.Súťažné podklady budú zverejnené na profile verejného obstarávateľa pod príslušným názvom zákazky. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní ako je žiadosť o vysvetlenie podmienok účasti a ponúk, vysvetlenie podmienok účasti a ponúk a predkladanie ponúk, vysvetľovanie ponúk sa bude uskutočňovať písomne prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona. Určený informačný systém verejným obstarávateľom na komunikáciu v tomto verejnom obstarávaní je IS EVO ver. 18.0. 2. Verejný obstarávateľ určil v súlade s § 42 ods. 12 ZVO osobitné podmienky plnenia zmluvy (hľadiská súvisiace so zamestnanosťou), ktoré sa týkajú aplikácie sociálneho aspektu. Verejný obstarávateľ požaduje od úspešného uchádzača, aby počas doby realizácie stavebných prác zamestnal minimálne 2 osoby spĺňajúce kumulatívne nasledovné predpoklady: a)patria k marginalizovanej rómskej komunite a zároveň b)sú dlhodobo nezamestnaní v zmysle §8 zákona č. 5/2004 Z.z o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov. 3. Zhotoviteľovi sa neposkytne žiaden preddavok. Splatnosť faktúr je 60 dní. 4. Verejný obstarávateľ sa v súlade s § 112 ods. 6 ZVO rozhodol, že splnenie podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk. 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu (ZRPVS), ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6.Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch.