Vyhlásené obstarávanie

Tarifno-informačné zabezpečenie integrovaného dopravného systému východnej časti Košického samosprávneho kraja


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
ARRIVA Michalovce, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 180 706,25
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30200000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
18. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
12. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Tarifno-informačné zabezpečenie integrovaného dopravného systému východnej časti Košického samosprávneho kraja

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka tarifno-informačné zabezpečenie integrovaného dopravného systému východnej časti Košického samosprávneho kraja. Podrobná špecifikácia je uvedená v opise predmetu zákazky, ktorý je súčasťou súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodávka tarifno-informačné zabezpečenie integrovaného dopravného systému východnej časti Košického samosprávneho kraja. Predmet zákazky sa skladá z nasledovných logických celkov: Logický celok 1: Palubný počítač HW, Palubný počítač SW pre PAD a MHD Logický celok 2: Tlačiareň cestovných lístkov s čítačkou BČK, čítačkou EMV kariet a čítačkou 2D kódu Logický celok 3: Komunikačná jednotka Logický celok 4: Podstava Logický celok 5: Personalizačné pracovisko (zákaznícke pracovisko) Logický celok 6: Vozidlový informačný systém Logický celok 7: Vozidlový kamerový systém Logický celok 8: Dodávka a inštalácia servera (HW a SW) Logický celok 9: WiFi vo vozidle Logický celok 10: Inštalácia predmetu zákazky Logický celok 11: Školenie Podrobná špecifikácia je uvedená v opise predmetu zákazky, ktorý je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude uskutočňovaná písomne v elektronickej podobe prostredníctvom systému pre VO www.evoportal.sk Záujemca/uchádzač je povinný predkladať obstarávateľovi svoje podania v elektronickej forme prostredníctvom systému www.evoportal.sk. Všetky vysvetlenia SP, rovnako ako vybavenia žiadostí o nápravu, bude obstarávateľ uverejňovať v systéme www.evoportal.sk. Obstarávateľ bude doručovať žiadosti a prípadné otázky pre záujemcov/uchádzačov rovnako prostredníctvom systému www.evoportal.sk. 2. Pravidlá pre doručovanie zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi, ak jej adresát bude mať objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, t.j. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Za okamih doručenia sa v systéme www.evoportal.sk považuje okamih jej odoslania v systéme www.evoportal.sk a to v súlade s funkcionalitou systému. 3. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: Jednotlivé položky, ktoré sú definované ako logické celky predmetu zákazky sa vzájomne prelínajú, je možné definovať iba požadované spoločné a jednotné výstupy, a preto nie je možné tieto tovary zadávať samostatne niekoľkým samostatným dodávateľom. 4. Verejný obstarávateľ požaduje v predmetnom verejnom obstarávaní zloženie zábezpeky vo výške 75 000,00 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladov. 5. Predmetné VO nie je zeleným verejným obstarávaním, ani obstarávaním inovácií, nie je ani obstarávaním zameraným na sociálne aspekty. 6. Táto nadlimitná zákazka sa zadáva postupom verejnej súťaže s uplatnením § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní, bez použitia elektronickej aukcie.