Vyhlásené obstarávanie

Inovácia výrobného procesu kožených kabeliek a doplnkov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
DR s. r. o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
216 819,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
29. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Jún 2021
Dátum otvárania ponúk:
11. Jún 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je vzhľadom na použitie elektronickej aukcie (§ 54 zákona) neverejné apredmetné otváranie sa uskutoční podľa § 52 ods. 2 a ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 2

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka tovarov pre zavedenie inovácie výrobného procesu kožených kabeliek a doplnkov. Zákazka je rozdelená na 5 častí: ČASŤ 1/ LOGICKÝ CELOK 1: Tlačiarne 1 ks 3D tlačiareňna plast 1000x1000x1000, 1 ks 3D tlačiareň na plast 1000x1200, 1 ks Extruder na filamenty. ČASŤ 2/ LOGICKÝ CELOK 2: UV tlačiareň 1 ks UV tlačiareň ČASŤ 3/ LOGICKÝ CELOK 3: Rezačka na kožu CNC 1 ks Rezačky na kožu CNC ČASŤ 4/ LOGICKÝ CELOK 4: Výšívací stroj 2 ks Vyšívací stroj ČASŤ 5/ LOGICKÝ CELOK 5: Šijacie stroje 2 ks Profesionálny ramenný šijací stroj jednoihlový so spodným ponorným, ihlovým a pätkovým podávaním , 1 ks Profesionálny šijací stroj jednoihlový s trojitým podávaním, 1 ks Profesionálny šijací stroj dvojihlový s trojitým podávaním. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.. Ide o dodávku novej: 1 ks 3D tlačiarne na plast 1000x1000x1000, 1 ks 3D tlačiarne na plast 1000x1200, 1 ks extruder na filamenty. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.Ide o dodávku novej: - 1 ks UV tlačiarne. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.Ide o dodávku novej: -1 ks rezačky na kožu CNC. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.Ide o dodávku nového: - 2 ks vyšívacieho stroja. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.Ide o dodávku nového: - 2 ks Profesionálny ramenný šijací stroj jednoihlový so spodným ponorným, ihlovým a pätkovým podávaním , - 1 ks Profesionálny šijací stroj jednoihlový s trojitým podávaním, - 1 ks Profesionálny šijací stroj dvojihlový s trojitým podávaním Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom elektronického nástroja EVO na portáli www.uvo.gov.sk. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Komunikácia bude prebiehať v slovenskom jazyku. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2.Súťaž sa realizuje ako elektronická cez portál EVO na https://www.uvo.gov.sk/ a až do identifikácie potenciálneho úspešného uchádzača alebo uchádzačov sa všetky doklady a dokumenty predkladajú výlučne v elektronickej forme cez systém EVO. Na účasť v súťaži je potrebné si preštudovať potrebné príručky k systému EVO v zmysle usmernení na portáli: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html a v Súťažných podkladoch, ktoré sú dostupné cez Profil verejného obstarávateľa. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne elektronicky prostredníctvom EVO. Telefonický kontakt slúži len na potvrdenie doručenia písomností alebo na informácie o funkčnosti zariadení písomnej komunikácie, nie na poskytovanie vysvetlení. 3. Súťažné podklady sa nezasielajú, sú k dispozícii v priestore zákazky na Profile verejného obstarávateľa. 4. V prípade, že pred vytvorením príslušného podania - ponuky, používateľ nie je prihlásený do IS UVO, je potrebné sa prihlásiť. Pre podanie ponuky je potrebné, aby prihlásený používateľ bol už registrovaný pre hospodársky subjekt, za ktorý chce podať príslušnú žiadosť. 5. Zábezpeka ponuky/ponúk sa nevyžaduje. 6.Osoba podľa § 8 ZVO je označovaná v tejto súťaži aj ako Verejný obstarávateľ. 7. Zmluva (platí pre každú časť) sa neuzavrie s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8. Verejný obstarávateľ na tomto mieste uvádza, že pre určenie predpokladanej hodnoty zákazky vykonal prieskum trhu, v rámci ktorého bezprostredne pred vyhlásením verejného obstarávania vyzval vybrané hospodárske subjekty na ocenenie predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ v tomto verejnom obstarávaní stanovil lehotu na predkladanie ponúk primeranú tomu, aby bolo zabezpečené dodržanie princípov verejného obstarávania a riadnej hospodárskej súťaže. 9. Obhliadka miesta dodania predmetu zákazky nie je potrebná 10.Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním a nie je ani zamerané na sociálne aspekty. Predmetné verejné obstarávanie je obstarávaním inovácií. 11. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.