Vyhlásené obstarávanie

Dostavba a rekonštrukcia materskej školy v obci Richnava


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Richnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 305 180,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
23. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie elektronických ponúk v systéme EVO sa uskutoční na adrese: Obec Richnava, Richnava 261, 05351 Richnava, malá zasadačka.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk v systéme EVO sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní elektronických ponúk v systéme EVO môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Výsledky

Dostavba a rekonštrukcia materskej školy v obci Richnava

Opis obstarávania

Predmetom projektového riešenia je rekonštrukcia objektu a dostavba k pôvodnej stavbe na parcele KN-C 396/1, 396/2, k.ú. Richnava pre účely materskej školy.. Predmetom zákazky je rekonštrukcia objektu a dostavba k pôvodnej stavbe na parcele KN-C 396/1, 396/2, k.ú. Richnava pre účely materskej školy podľa projektovej dokumentácie. Podrobný opis a informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Vzhľadom na kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy je obstarávanie zamerané na sociálny aspekt. 2. Zhotoviteľ a jeho subdodávatelia sú povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodávaným tovarom, službami a stavebnými prácami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku v zmysle Zmluvy o NFP. 2. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v slovenskom jazyku písomne v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Zo strany záujemcu bude akceptovaný aj český jazyk. Verejný obstarávateľ stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom prostredníctvom systému EVO cez webové sídlo https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html 3. V súvislosti so šírením vírusu COVID-19 a s tým súvisiacich opatrení týkajúcich sa obmedzení návštev v budovách, verejný obstarávateľ informuje, že vykoná mimoriadne opatrenia pre otváranie ponúk podľa situácie platnej v SR v čase lehoty na otváranie ponúk. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku vo výške 30 000,00 eur v zmysle súťažných podkladov. 5. V prípade požiadavky záujemcu o obhliadku miesta realizácie požadovaného predmetu zákazky záujemca môže dohodnúť termín obhliadky s využitím komunikačného systému EVO.