Vyhlásené obstarávanie

Výstavba a rekonštrukcia miestnych komunikácií v obci Bežovce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Bežovce
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
218 521,14
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
1. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
26. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obec Bežovce, Bežovce 184, 072 53 Bežovce.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní všetkým uchádzačom, ktorí predložia ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Presný opis podmienok je uvedený v súťažných podkladoch dostupných na profile verejného obstarávateľa vo verejnej zóne zákazky
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Výstavba a rekonštrukcia miestnych komunikácií v obci Bežovce

Opis obstarávania

Účel stavby je odstrániť nevyhovujúci stav komunikácie na ktorej sú početné výtlky a nerovnosti a vytvoriť komunikáciu pre časť obce kde oficiálne nevedia žiadna komunikácia a jazdí sa len po nespevnenej komunikácii. Stavba je rozdelená na stavebné objekty: SO 01 Rekonštrukcia miestnej komunikácie Existujúca komunikácia sa vyfrézuje až na podkladné štrkové vrstvy a to do hĺbky 0,10m. Následne sa realizuje nová podkladová vrstva z asfaltového betónu AC16 (hrúbka 0,06m) a obrusná vrstva z asfaltového betónu AC11 (hrúbka0,04m). V rámci rekonštrukcie ostávajú smerové vedenie trasy a priečne sklony nezmenené. Výškové vedenie trasy ostáva nezmenené. SO 02 Výstavba miestnej komunikácie Komunikácia SO_02 je slepá ulica. Na konci je navrhnuté obratisko aby bolo možné otáčanie vozidiel záchranných zložiek ako aj dopravnej obsluhy (smetiari). Komunikácia je navrhnutá ako jednopruhová obojsmerná s výhybňami každých 100m. Šírka komunikácie v miestne výhybne je 5,5m čo umožňuje bezpečné a pohodlné obchádzanie vozidiel. Priečny sklon komunikácie je jednostranný 2%, v mieste smerového oblúka 5%. Sklon pláne je 3%. Sklon krajnice je 8%, sklon svahov 1:1,5. Šírkové a smerové usporiadanie komunikácie vychádza z miestnych podmienok. Na komunikácii sa predpokladá prevažný pohyb osobných vozidiel s občasným pohybom nákladných vozidiel. Podložie bude upravené systémom RoadMix tak aby sa dosiahla požadovaná únosnosť na pláni 45MPa.. Účel stavby je odstrániť nevyhovujúci stav komunikácie na ktorej sú početné výtlky a nerovnosti a vytvoriť komunikáciu pre časť obce kde oficiálne nevedia žiadna komunikácia a jazdí sa len po nespevnenej komunikácii. Stavba je rozdelená na stavebné objekty: SO 01 Rekonštrukcia miestnej komunikácie Existujúca komunikácia sa vyfrézuje až na podkladné štrkové vrstvy a to do hĺbky 0,10m. Následne sa realizuje nová podkladová vrstva z asfaltového betónu AC16 (hrúbka 0,06m) a obrusná vrstva z asfaltového betónu AC11 (hrúbka0,04m). V rámci rekonštrukcie ostávajú smerové vedenie trasy a priečne sklony nezmenené. Výškové vedenie trasy ostáva nezmenené. SO 02 Výstavba miestnej komunikácie Komunikácia SO_02 je slepá ulica. Na konci je navrhnuté obratisko aby bolo možné otáčanie vozidiel záchranných zložiek ako aj dopravnej obsluhy (smetiari). Komunikácia je navrhnutá ako jednopruhová obojsmerná s výhybňami každých 100m. Šírka komunikácie v miestne výhybne je 5,5m čo umožňuje bezpečné a pohodlné obchádzanie vozidiel. Priečny sklon komunikácie je jednostranný 2%, v mieste smerového oblúka 5%. Sklon pláne je 3%. Sklon krajnice je 8%, sklon svahov 1:1,5. Šírkové a smerové usporiadanie komunikácie vychádza z miestnych podmienok. Na komunikácii sa predpokladá prevažný pohyb osobných vozidiel s občasným pohybom nákladných vozidiel. Podložie bude upravené systémom RoadMix tak aby sa dosiahla požadovaná únosnosť na pláni 45MPa.

Doplňujúce informácie

1) Súťaž sa realizuje ako elektronická cez IS EVO. Na účasť v súťaži je potrebné postupovať podľa pokynov, príručiek a video návodov IS EVO zverejnených na web stránke ÚVO, v časti Viac o IS EVO (https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html), ktoré je potrebné poznať a ďalej v zmysle usmernení v Súťažných podkladoch, ktoré sú dostupné cez Profil verejného obstarávateľa vo verejnej zóne zákazky. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne prostredníctvom IS EVO. Súťažné podklady sa nezasielajú. Telefonický kontakt slúži len na potvrdenie doručenia písomností alebo na informácie o funkčnosti zariadení písomnej komunikácie, nie na poskytovanie vysvetlení. 2) Žiadosť o vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky, návrhu a na preukázanie splnenia podmienok účasti (ďalej len žiadosť o vysvetlenie): Žiadosť o vysvetlenie musí byť doručená dostatočne vopred pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, tak, aby bolo umožnené verejnému obstarávateľovi poskytnúť vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky, návrhu a na preukázanie splnenia podmienok účasti všetkým záujemcom, ktorí sú mu oznámi najneskôr 3 pracovné dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Žiadosť o vysvetlenie musí byť doručená elektronickými prostriedkami v systéme IS EVO. Komunikovať s verejným obstarávateľom je možné po prihlásení do systému IS EVO pomocou prístupových údajov záujemcu. Vysvetlenie bude poskytnuté elektronickými prostriedkami v systéme IS EVO a v profile verejného obstarávateľa. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému IS EVO. Všetky informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3) Verejný obstarávateľ nie je povinný v rámci dorozumievania podľa bodov 1 a 2 komunikovať so záujemcami písomne v listinnej forme. 4) Ak vo vyhlásení verejného obstarávania alebo v ostatnej súťažnej dokumentácii existuje odkaz na národnú legislatívu, má sa za to, že vždy platí aj ekvivalentný právny predpis podľa európskeho práva, ak to nie je jednoznačne vylúčené. 5) Zábezpeka ponúk sa vyžaduje a je stanovená vo výške: 6 500,00 €. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 6) V súlade s § 38 ods. 1 písm. d) ZVO verejný obstarávateľ uvádza, že uplatňuje podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g). 7) Predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, ani obstarávaním inovácií, je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty. 8) Vyhodnotenie ponúk sa uskutoční podľa § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní .