Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie strážnej služby v objektoch Ministerstva kultúry SR


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 700 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79713000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
6. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
4. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača.Bližšie informácie sú uvedené v SP.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Poskytovanie strážnej služby v objektoch Ministerstva kultúry SR

Poskytovanie strážnej služby v objektoch Ministerstva kultúry SR

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie nepretržitej 24 hodinovej strážnej služby počas pracovných dní, v dňoch pracovného pokoja a v dňoch, ktoré sú vyhlásené štátnymi sviatkami pre objekty, ktoré sú v správe Ministerstva kultúry SR, v súlade so zákonom č.473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, vrátane informačnej služby. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky a v Prílohe č.11 Zmluvné podmienky v súťažných podkladoch.. Poskytovanie strážnej služby v objektoch, ktoré sú v správe Ministerstva kultúry SR: 1. Administratívna budova Ministerstva kultúry SR, Námestie SNP č.33 Bratislava 2. Administratívna budova Ministerstva kultúry SR, Jakubovo nám. 12, Bratislava 3. Objekt v správe Ministerstva kultúry SR - Hurbanove kasárne Bratislava 4. Objekt v správe Ministerstva kultúry SR Kaštieľ Budmerice 5. Účelové zariadenie MK SR Biela ul. Bratislava. 6. Objekt unimobunky Pionierska ul. v Bratislave Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky a v Prílohe č.11 Zmluvné podmienky v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie bude realizované v súlade s § 20 ZVO prostredníctvom funkcionality IS EVO, vrátane komunikácie, predkladania a vyhodnocovania ponúk http://www.uvo.gov.sk/vyhladavaniezakaziek/ detail/dokumenty/431136 2. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok a aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ZVO a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa§ 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať takú ponuku uchádzača, ktorá presiahne predpokladanú hodnotu zákazky. 4. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 5. Predmet zákazky nie je rozdelený na časti.