Vyhlásené obstarávanie

OBNOVA A ROZVOJ VOZIDLOVÉHO PARKU V KATEGÓRII VOZIDIEL O4 PRE ROK 2021


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská pošta, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
954 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34223000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
15. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
11. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
1. Apríl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk príslušnej časti predmetu zákazky sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk pre danú časť predmetu zákazky. Z dôvodu obmedzeného rozsahu tejto bunky sú podrobnosti týkajúce sa otvárania ponúk uvedené v Súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Nie
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

OBNOVA A ROZVOJ VOZIDLOVÉHO PARKU V KATEGÓRII VOZIDIEL O4 PRE ROK 2021

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup nových nákladných motorových vozidiel kategórie O4 pre rok 2021 vrátane poskytnutia dohodnutého servisu.. Predmetom danej časti predmetu zákazky je dodávka nových nákladných motorových vozidiel kategórie O4, typ 1 v zmysle špecifikácie uvedenej v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky, súťažných podkladov.Predmetom danej časti predmetu zákazky je dodávka nových nákladných motorových vozidiel kategórie O4, typ 4 v zmysle špecifikácie uvedenej v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky, súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady v elektronickej forme sú zverejnené https://zadavaniezakaziek.posta.sk. Všetky požadované doklady a dokumenty uchádzač predkladá ako scan originálov alebo úradne osvedčených kópií. Obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému IS EDO umiestneného na https://zadavaniezakaziek.posta.sk. Uvedený spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi. Úspešný uchádzač každej časti predmetu zákazky je povinný do 16 dní po doručení oznámenia o výsledku vyhodnotenia ponúk v rámci súčinnosti podľa § 56 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní predložiť obstarávateľovi relevantne a kompletne vyplnený návrh kúpnej zmluvy (ďalej aj zmluva) v súlade s predloženou ponukou (v závislosti od toho, na ktorú časť predmetu zákazky predložil uchádzač svoju ponuku) v štyroch vyhotoveniach. Každé zo 4 vyhotovení takto relevantne a kompletne vyplneného návrhu zmluvy musí obsahovať: - Identifikačné údaje predávajúceho (platí pre všetky časti predmetu zákazky), - Celkovú kúpnu cenu uvedenú v čl. II. ods. 2.1 Zmluvy (platí pre všetky časti predmetu zákazky), - Kontaktné údaje uvedené v čl. VIII. ods. 8.2 Zmluvy (platí pre všetky časti predmetu zákazky), - Obchodný názov vozidla uvedený v Prílohe č. 1 časť A/ - Technická špecifikácia a parametre tovaru (platí pre všetky časti predmetu zákazky), - Technický list (resp. iný právoplatný dokument) vozidla (platí pre všetky časti predmetu zákazky), - Ceny uvedené v Prílohe č. 1 časť C/ - Určenie ceny (platí pre všetky časti predmetu zákazky), - Zoznam subdodávateľov uvedený v Prílohe č. 2 Zmluvy (platí pre všetky časti predmetu zákazky). - V prípade uchádzača, ktorým je skupina fyzických osôb a/alebo právnických osôb, zmluvu (resp. dokumentáciu), preukazujúcu vytvorenie právnych vzťahov medzi členmi skupiny dodávateľov podľa bodu 18.2 časti A.1 Súťažných podkladov - Pokyny pre záujemcov a uchádzačov.