Vyhlásené obstarávanie

Odstránenie havarijného stavu cesty III/3244 Rudňany - Poráč


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Košického samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 750 275,84
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233142-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
4. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Správa ciest Košického samosprávneho kraja Online otváranie ponúk sa uskutoční na adrese:https://scksk.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/17.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality systému ERANET na to určenej, umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Odstránenie havarijného stavu cesty III/3244 Rudňany - Poráč

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na rekonštrukcii cesty a rekonštrukcii oporného múra v dvoch úsekoch cesty III/3244 medzi obcami Rudňany a Poráč s celkovou dĺžkou 330,0m a samotnej cesty v dvoch úsekoch v celkovej dĺžke 629,31 m.. Predmetom zákazky sú stavebné práce na rekonštrukcii cesty a oporného múra v dvoch úsekoch cesty III/3244 medzi obcami Rudňany a Poráč s celkovou dĺžkou 330,0m a samotnej cesty v dvoch úsekoch v celkovej dĺžke 629,31 m. Cieľom stavby je rekonštrukcia cesty III/3244 a výstavba nového oporného múru podľa aktuálnych STN a EU noriem pre zabezpečenie bezpečnosti cestnej premávky na tomto cestnom ťahu. Kumulatívne staničenie stavebných objektov: Úsek č.1: Cesta 14,500 km - 14,95 km 449,55m Oporný múr 252,0m (v rámci staničenia cesty) Úsek č. 2: Cesta 15,520 km 15,700 km 180,00m Oporný múr 78,0m (v rámci staničenia cesty) Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený súťažných podkladoch, v časti B1. Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať podľa § 20 ZVO, prostredníctvom komunikačného rozhrania systému ERANET. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami resp. uchádzačmi. Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa do systému ERANET na URL: https://scksk.eranet.sk. Uchádzač je oprávnený predložiť ponuku až po zaregistrovaní a prihlásení sa do systému ERANET. Registrácia do systému ERANET je bezplatná. Minimálne technické požiadavky na používanie informačného systému ERANET: OS: MS Win 7 a vyššie, Android, iOS7, Linux;Aktuálne verzie prehliadačov: IE 10 a vyššie, MS Edge, Firefox 30.0 a vyššie, Chrome 35 a vyššie;Ďalšie požiadavky: prístup na Internet, zapnutý JavaScript, zapnuté Cookies. Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť podľa § 114 ods. 1 ZVO vo väzbe na § 39 ZVO jednotným európskym dokumentom (ďalej len "JED") alebo čestným vyhlásení. JED v zmysle § 39 ZVO, pričom z predloženého dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované JED-om. Uchádzač vyplní časti I. až III. JED-u, zároveň mu je umožnené vyplniť len oddiel : GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED-u bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED-u. Predmetné verejné obstarávanie nie je a) zelené verejné obstarávanie, b) obstarávanie inovácií, c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ požaduje zloženie zábezpeky vo výške 82 000,00 EUR. Bližšie informácie k spôsobu zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch časť A.1 bod 15.