Vyhlásené obstarávanie

„Materská škola a jasle na Železničnej ceste Tvrdošovce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Tvrdošovce
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 744 400,98
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
17. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
17. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
KOODIS spol. s r.o., P.Pázmánya č. 49/3, 927 01 Šaľa.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude neverejné v zmysle § 54 ods. 3 zákona, (§ 114 ods. 10 zákona), údaje z otvárania ponúk Komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

„Materská škola a jasle na Železničnej ceste Tvrdošovce

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie novej materskej školy s jaslami v Tvrdošovciach podľa projektu vypracovaného Ing. arch. Rolandom Hofericom. Navrhovaná novostavba pozostáva z piatich samostatných blokov, ktoré sú navzájom prepojené a tvoria jednotný celok. Budova je nepodpivničená, s jedným nadzemným podlažím, zastrešená pultovou a plochou strechou. Zvislý nosný systém objektu je navrhnutý z murovaných stien a železobetónových stĺpov, ktoré sú zateplené minerálnou vlnou s termoizolačnou omietkou. Vodorovná nosná konštrukcia je nad prízemím navrhnutá z monolitickej železobetónovej dosky a z drevených trámov. Nosný systém pultovej strešnej konštrukcie je tvorený z primárnych oceľových nosníkov a sekundárnych drevených trámov. Rozsah je daný výkazom výmer a projektovou dokumentáciou, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je vybudovanie novej materskej školy s jaslami v Tvrdošovciach podľa projektu vypracovaného Ing.arch. Rolandom Hofericom. Navrhovaná novostavba pozostáva z piatich samostatných blokov, ktoré sú navzájom prepojené a tvoria jednotný celok. Pôdorysné rozmery sú približne 60x25m (presné rozmery sú uvedené v koordinačnej situácii a vo výkrese pôdorysu). Budova je nepodpivničená, s jedným nadzemným podlažím, zastrešená pultovou a plochou strechou. Zvislý nosný systém objektu je navrhnutý z murovaných stien a železobetónových stĺpov, ktoré sú zateplené minerálnou vlnou s termoizolačnou omietkou v kombinácii s dreveným obkladom a oplechovaním presahujúcim z pultových striech na fasádu. Nosné steny prebiehajú v dvoch na seba kolmých smeroch. Vodorovná nosná konštrukcia je nad prízemím navrhnutá z monolitickej železobetónovej dosky a z drevených trámov. Táto stropná konštrukcia je navrhnutá ako plochá. Nosný systém pultovej strešnej konštrukcie je tvorený z primárnych oceľových nosníkov a sekundárnych drevených trámov. V miestach menšieho rozpätia je pultová strešná konštrukcia riešená len z drevených prvkov. Na prízemie sú situované priestory materskej školy. Budova je založená na základových pásoch a pätkách. Členenie stavby: SO 01 Materská škola a jasle SO 02 Elektrická prípojka NN SO 03 Vodovodná prípojka SO 04 Žumpa SO 05 STL Plynová prípojka SO 06 Vsakovacie zariadenie, Dažďová kanalizácia SO 07 Areálový NTL plynovod SO 08 Areálová splašková kanalizácia SO 09 Parkovisko Rozsah je daný výkazom výmer a projektovou dokumentáciou, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Doplnok bodu III.1.3 Technická a odborná spôsobilosť - Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Skutočnosť podľa druhej vety preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Z písomnej zmluvy musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, musí preukázať splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia tak ako uchádzač, oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity záujemcovi alebo uchádzačovi poskytnuté. 2.Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému ÚVO EVO ver.18, ktorý je dostupný na adrese: https://uvo.gov.sk/. 3. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom IS ÚVO - EVO ver.18 je potrebné: ak hospodársky subjekt, ktorý predkladá žiadosť o účasť, komunikáciu a ponuku (uchádzač) nemá konto v IS ÚVO je potrebné si vytvoriť účet (zaregistrovať sa) link: https://www.uvo.gov.sk. Po prihlásení sa - cez Privátna zóna je možné vytvoriť registráciu. 4. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať v súlade s § 20 zákona o verejnom obstarávaní, t.j. verejný obstarávateľ bude uskutočňovať komunikáciu a výmenu informácií elektronicky podľa § 20 ods. 1 ZVO, vrátane posielania oznámení používaných vo verejnom obstarávaní a informácií podľa tohto zákona na uverejnenie publikačnému úradu a/alebo ÚVO a uverejňovanie informácií a dokumentov v profile verejného obstarávateľa. Elektronická komunikácia vrátane doručovania sa uskutočňuje spôsobom určeným funkcionalitou novej a modernizovanej verzie informačného systému EVO, ver. 18. 5. Ponuky uchádzači spracujú a predkladajú elektronicky prostredníctvom funkcionality IS EVO. Elektronická ponuka musí byť spracovaná vo formáte, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie jej obsahu. 6. Podmienkou účasti je zloženie zábezpeky vo výške 30.000,00 €. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch. 7.Vzhľadom na podmienky, je predmetné verejné obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.